...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Rozwiń swój Instagram z darmowym kalendarzem publikacji!

Jeśli prowadzimy markę cukierniczą i inne biznesy, konieczna jest strategia, spójność działania. Ważny jest też marketing oraz systematyczne kampanie produktowe. Darmowy kalendarz od Lasdolci.pl pomoże ci w prowadzeniu mediów społecznościowych. Podejmij z nami miesięczne wyzwanie!

„Bój się i rób” – to hasło przewodnie nadchodzącego sezonu weselnego. Branża cukiernicza wciąż się rozwija, a cukiernicy są coraz bardziej doceniani. Desery są już nie tylko dodatkiem, a grają bardzo ważną rolę w restauracyjnym menu. O co zadbać, aby mieć więcej klientów? Co sprawia, że jedni odnoszą sukces, a inni nadal robią dwa torty w weekend? Czy istnieje jakiś tajny sposób, o którym wiedzą tylko najwięksi?

Rozczarujemy cię – jeden przepis na sukces nie istnieje!

Wyznaczenie sobie celów, ustalenie strategii i konsekwencja w wykonywaniu działań to jedyny klucz do kariery. Tylko tak rozwiniesz swoją markę. Tak zdobędziesz więcej klientów i świat o tobie usłyszy! Pomyślisz sobie, no dobrze… Ale jak mam się równać ze znanymi osobami, które mają po 60 tys. obserwatorów, a nawet więcej? Odpowiadamy – oni też zaczynali od zera. Oni też kiedyś tworzyli swoją markę i regularnie komunikowali się, mają strategię i cele, które realizują regularnie, aby ich marka rozwijała się.

Teraz czas na ciebie! 

 


Pobierz nasz darmowy kalendarz publikacji i rozwiń swój Instagram. Nie wiesz, o czym pisać? Twoje posty nie mają żadnych reakcji? Twoje konto się nie rozwija? Pomożemy ci w tym naszym kalendarzem, chcemy bowiem, abyś zadbał o swoją markę i rozwinął Instagram. 


link>>> tiny.pl/9k7zx


Co ci da nasz kalendarz?

  •  zaoszczędzisz czas przeznaczany na wymyślanie postów,

  •  przemyślane posty przykują uwagę i zaangażują odbiorców,

  •  będziesz widział realne efekty, wiedział, jak tworzyć relacje z odbiorcami.

Kalendarz zawiera konkretne podpowiedzi i pytania, dzięki którym bez problemu stworzysz angażujące posty. W ten sposób twoje media społecznościowe odżyją, a ty zacieśnisz więź z klientem, dając mu poznać kulisy twojej marki.

 


Po więcej inspiracji odnośnie do prowadzenia marki cukierniczej zapraszamy na naszego bloga, gdzie piszemy o prowadzeniu biznesu od podszewki: www.lasdolci.pl/blog.

Magdalena Skała – właścicielka Studia Cukierniczego Dolci oraz Restauracji Las (Zawiercie). Tworzymy słodkie stoły i torty na różne okoliczności. Prowadzę szkolenia cukiernicze z tortów i dla restauracji.


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania. Zapraszamy do lektury.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji