...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

SIGEP 2023 z udziałem gwiazd branży

Mistrzowie branży cukiernictwa i produkcji lodów, m.in. Massari, Bohr i Morrone, zaprezentują się podczas targów SIGEP 2023 we Włoszech, w ramach których odbędą się prestiżowe konkursy rangi międzynarodowej.

Wśród uczestniczących w targach cukierników, których kunszt znany jest na całym świecie i którzy zyskali sobie miano żywych legend branży cukierniczej, znajdą się: mistrzowie Igino Massari, Salvatore De Riso, Alessandro Dalmasso, Roberto Rinaldini i Eugenio Morrone, a także Marcus Bohr, mistrz cukiernictwa w domu towarowym Harrods w Londynie oraz Giancarlo Timballo, prezes Cogel Fipe i organizator imprezy Gelato World Cup.

 


Z myślą o miłośnikach międzynarodowych wyzwań, podczas 44. edycji targów odbędzie się konkurs o Europejski Puchar producentów lodów - Gelato Europe Cup, w którym o wejście do finału będą rywalizować ekipy z Austrii, Włoch, Hiszpanii, Francji, Niemiec i Węgier. Finał 10. edycji Gelato World Cup odbędzie się podczas Sigep 2024. Z kolei zawodniczki z Korei, Japonii, Indii, Włoch i Peru będą walczyć o tytuł królowej wypieków - Women's Pastry Queen, a w Mistrzostwach Świata Juniorów w Cukiernictwie udział wezmą cukiernicy poniżej 25. roku życia.

W 5. edycji międzynarodowych mistrzostw piekarniczych - Bread in The City, które odbędą się w Bakery Arena, części poświęconej piekarnictwu, we współpracy z Club Richemont, wystąpią drużyny z Chin, Chorwacji, Izraela, Włoch, Meksyku, Holandii, Peru, Portugalii i Hiszpanii. Kawiarze i bariści będą z kolei walczyć w Coffee Arena, części poświęconej kawie, w siedmiu konkurencjach zorganizowanych przez SCA Italy (włoski oddział Specialty Coffee Association) w ramach Mistrzostw Świata w Parzeniu Kawy.

 


44. edycja SIGEP

Termin: 21-25 stycznia 2023 r.; organizator: Italian Exhibition Group

Informacje: https://en.sigep.it.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji