...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Siła koloru – relacja z III edycji Podwieczorków z Akademią Mistrza

Klient je oczami! A jeśli tak, wygląd deseru ma zasadnicze znaczenie. Również jego kolor. I to właśnie jemu poświęcony był kolejny Podwieczorek Akademii Mistrza, na którym Marek Borowiński – specjalista w dziedzinie Visual Merchandisingu – opowiedział o sile przyciągania do cukierni przez kolor.

Za nami kolejna, trzecia już edycja Podwieczorków z Akademią Mistrza, projektu stworzonego przez ZT Kruszwica dla cukierników z całej Polski. Tym razem 20 i 21 października w Poznaniu oraz Bydgoszczy poznawali oni tajniki wykorzystania koloru w swoich produktach oraz lokalach.

W swojej prezentacji Marek Borowiński, znany ekspert w dziedzinie Visual Merchandisingu i psychologii koloru, opowiedział o znaczeniu poszczególnych kolorów i ich oddziaływaniu na wybory zakupowe klientów. Cukiernicy mieli też okazję poznać ciekawe pomysły na promocję swojego biznesu i wymienić się doświadczeniami w tym zakresie. Okazuje się, że niezwykle ważnym, a często pomijanym aspektem jest oświetlenie lokalu oraz wyeksponowanie produktów tak, by były lepiej widoczne i atrakcyjniejsze dla kupujących. Kolor oraz oświetlenie budują nastrój, a ten jest jedną z najskuteczniejszych sił skłaniająych do robienia większych zakupów.

 



Każda kolejna edycja Podwieczorków spotyka się z większym zainteresowaniem i gromadzi coraz większą liczbę uczestników. Interesująca tematyka spotkań, praktyczne porady i znane nazwiska zaproszonych ekspertów działają jak magnes i niewątpliwie wpływają na frekwencję. 

Spotkania wpisały się na stałe w kalendarz wydarzeń branżowych. Organizatorzy już dziś zapowiadają kolejną edycję Podwieczorków, która ma odbyć się na wiosnę przyszłego roku. 

 

 

Więcej inofrmacji: Akademia Mistrza 

Bieżące wydanie czasopisma

Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji