...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Szkolenie produktowe firmy Merkur i Martin Braun

W dniu 7 listopada 2012 r. firma Merkur wraz z firmą Martin Braun zorganizowały szkolenie produktowe dla klientów z regionu lubelskiego. Prezentacja produktów odbyła się w restauracji Zaścianek w Lublinie. Szkolenie prowadzili technolodzy z firmy Martin Braun: Artur Pawlicki oraz Marcin Hruszka.

Przewodnim tematem spotkania były wypieki świąteczne oraz ciasta deserowe i torty. Dużo czasu poświęcono również nowym trendom związanym z dekorowaniem tortów i ciast. Klientom najbardziej spodobały się torty w stylu angielskim wykończone plastyczną czekoladą, którą z powodzeniem można zastąpić wszelkiego rodzaju masy cukrowe i marcepany.

Dzięki bardzo dobrej organizacji udało się zaprezentować kilkanaście różnych produktów, które można było degustować. Klienci jak zawsze nie zawiedli i frekwencja była stuprocentowa. Na szkoleniu pojawiło się ponad 30 osób z 14 zakładów cukierniczych. Największym zainteresowaniem gości, oprócz plastycznej czekolady, cieszyły się ciasta deserowe Mozart i kostka malinowa. Szkolenie zakończone zostało pysznym poczęstunkiem, który przygotował gospodarz – restauracja Zaścianek. Tradycyjna lubelska kuchnia smakowała wszystkim niezmiernie.

Chcielibyśmy podziękować wszystkim uczestnikom za liczne przybycie. Mamy nadzieje, że już niedługo będziemy mogli spotkać się po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Martin Braun i Merkur

Bieżące wydanie czasopisma

W tym wydaniu kładziemy szczególny nacisk na szkolenia i kursy branżowe, które mają o wiele większą rolę do spełnienia, niż tylko nabycie przez kursanta nowych umiejętności. Do tego wywiad z Tomaszem Szypułą.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji