...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Tajniki czekolady - wydanie specjalne na sezon jesienno-zimowy - ruszyła przedsprzedaż!

Sezon jesienno-zimowy to czas przypraw korzennych, karmelu i... CZEKOLADY! Dlatego też temu produktowi dedykujemy kolejne wydanie specjalne - Tajniki czekolady. Autorskie receptury, wywiady z mistrzami czekolady, inspiracje, trendy oraz porady technologiczne - to wszystko w znajdziecie w numerze!

Dlaczego warto zainwestować w czekoladę? Bo to jeden z najdynamiczniej rozwijających się rynków w Polsce! Nasz kraj już jest teraz jest czwartym eksporterem tego produktu w Europie, a polski konsument zjada rok rocznie coraz większe ilości czekolady. W jakiej postaci? Coraz popularniejsze są czekoladowe bomby, kakao ceremonialne, tabliczki  ręcznie dekorowane i ban-t-bar oraz praliny przełamane słonym i kwaśnym smakiem. O aktualnych trendach piszemy w wydaniu specjalnym, z którego dowiecie się także: jak sprzedawać czekoladę? Do czego użyć ganache? Jak stworzyć pralinę idealną? Od czego zacząć produkcję rzemieślniczą? Czym zamienić mleko w tabliczkach wegańskich?

 


Oprócz tego przeczytacie też rozmowy z mistrzami czekolady: zwycięzcą krajowych eliminacji do paryskiego finału konkursu World Chocolate Master - Igorem Zaritskiym, belgiem pasjonującym się drukiem 3D i autorem projektu More than Shape -Thibaultem Baesem oraz Nickiem Kunstem, ktore czekoladowe triki publikowane na You Tube i Instagramie biją rekordy popularności wśród fanów pracy z czekoladą.  

Swoimi autorskimi recepturami na łamach wydania dzielą się też znani technologowie i chocolatierzy. 

Zamów już teraz i wypełnij swój lokal zimą aromatem prawdziwej czekolady! >>> PRZEJDŹ DO SKLEPU

Cena: 25 zł


Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji