...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Targi Savpol w odświeżonej formule

Tegoroczna edycja Targów Branżowych Savpol zakończyła się wielkim sukcesem. Z pewnością przyczyniła się to tego ich zmieniona formuła – targi autorskie zamiast corocznych dni otwartych – nowa jakość w branży piekarniczej, cukierniczej, lodziarskiej i HoReCa, która zyskała uznanie naszych partnerów biznesowych.

Targi Branżowe Savpol 2017 odbyły się pod koniec września w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ścisłym centrum Katowic, w sąsiedztwie znanego wszystkim Spodka. Atrakcyjna lokalizacja to nie jedyna nowość targów. W tym roku zdecydowaliśmy się na dwudniową edycję, by umożliwić uczestnictwo w nich jak największej liczbie osób. W targach wzięło udział blisko 80 firm z całego świata, prezentując bogatą ofertę surowców oraz specjalistycznego sprzętu dla branży piekarniczej, cukierniczej, lodziarskiej i HoReCa. Cieszy nas ta znakomita frekwencja.

 

Po raz pierwszy zorganizowaliśmy Ogólnopolskie Mistrzostwa Savpol dla cukierników, piekarzy i lodziarzy z atrakcyjnymi nagrodami dla najlepszych w swoim fachu. Udoskonaliliśmy także Strefę Pokazową, w której technolodzy, doradcy kulinarni i zagraniczni eksperci zaprezentowali praktyczne zastosowanie produktów z naszej oferty oraz mnóstwo inspiracji.

 

Uczestnictwo w targach branżowych było również okazją do zapoznania się z aktualnymi trendami na sezon jesienno-zimowy. Liczne nowości produktowe oraz atrakcyjne koncepty to elementy niezmiennie towarzyszące wydarzeniom organizowanym przez naszą firmę. Największe zainteresowanie wzbudziły m.in. jesienne smaki lodów na komponentach Fabbri, słone przekąski na bazie mieszanek AlfaPro Granix, kawy Malongo, tartaletki Confiletas czy margaryny Vortella. Na szczególną uwagę zasługiwały liczne inspirujące koncepty: innowacyjna mobilna lodziarnia w kontenerze, food fingers, fit śniadania, kanapki na wiele sposobów i bakery corner.

 

Atrakcją wieczoru był występ kabaretowy Cezarego Pazury. Znany aktor zaprezentował przezabawne monologi, którymi zdobył publiczność zgromadzoną w katowickim MCK-u.

Jeszcze raz chcemy podziękować wszystkim uczestnikom Targów Branżowych Savpol 2017. Cieszą nas niezwykle pozytywne opinie napływające od klientów, wystawców i przedstawicieli prasy branżowej. To ogromne wydarzenie, które zbiegło się z 25-leciem istnienia firmy, nie odbyłoby się bez Państwa udziału.

materiał prasowy Savpol


Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji