...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Wielkie otwarcie Studio Latte Art by Coloursofcoffee

Oj, będzie się działo! 7-8 listopada br. w Warszawie przy ul. Radziwie 7/U7 intensywnie zapachnie najdroższa kawa na świecie, aromatyczna herbata i smaczne muffinki. Słynna firma Colours of Coffee – we współpracy z partnerami – zaprasza wszystkich na otwarcie nowej siedziby Studio Latte Art!

UWAGA: Zarówno w czwartek, jak i w piątek od godziny 13:00 do 16:00 będzie można zapoznać się z ofertą firmy Coloursofcoffee - barista - events - catering, Studia Latte Art by Coloursofcoffee oraz ofertą firm Best Coffee Systems i Dawn Food sp. z o.o. Natomiast w piątek od godziny 16:00 zaczną się wszystkie atrakcje przewidziane w programie.

Piątkowy program w Studio Latte Art by Colourofcoffee

16:00 – Oficjalne otwarcie – przywitanie gości, krótka prezentacja najważniejszych elementów Studio Latte Art
16:30 Kopi Luwak – degustacja najdroższej kawy na świecie, przygotowywanej tradycyjną wietnamską metodą
17:30 – Herbata – warsztaty parzenia herbaty prowadzone przez Jerzego Czaplę, doświadczonego sensoryka herbacianego
19:00 – Latte Art – zawody Latte Art dla amatorów oraz profesjonalistów. Zwycięzców wyłonimy w systemie pucharowym. (Wpisowe: Home bariści 10 zł, Pro Bariści 20 zł – cała pula z danej grupy przypada zwycięzcom).


Przez cały czas trwania imprezy serwowane będą kawy jednorodne oraz mieszanki z takich palarni jak: KOFI BRAND, JOHAN & NYSTROM, ARCAFFE, COFFEE COLECTIVE, KOPPI oraz innych. Bariści COLOURS OF COFFEE prezentować będą swoje umiejętności w Latte Art, a ekipa Coffeedesk uraczy Was kawami zaparzonymi alternatywnymi metodami. Wyjątkowy design „mobilnych” barów kawowych tworzymy wspólnie z RENTABAR.PL.

Studio Latte Art by Colours of Coffee to przede wszystkim …
- szereg najlepszych na rynku ekspresów takich firm, jak: LA MARZOCCO GS3, NUOVA SIMONELLI AURELIA T3, VICTORIA ARDUINO czy SPEEDSTER by Kees van der Westen,
- kawy jednorodne oraz mieszanki z lokalnych (Kofi Brand) oraz zagranicznych palarnii (Johan&Nystrom - Skandynawia, Włochy),
- bariści, którzy stale pogłębiają wiedzę, oraz doskonalą swój warsztat pod okiem Mistrz Polski Latte Art – Marcina Michalika,
- kursy i szkolenia, od domowych miłośników czarnego naparu, przez kawiarnianych zapaleńców, po uczestników mistrzostw baristów.

Do zobaczenia przy dobrej kawie!

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji