...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW

XV Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK 2013

W dniach 22-24 maja 2013 r. w nowym Centrum Wystawienniczo - Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędzie się największe w Polsce Północnej wydarzenie targowe dedykowane branży spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej.

W dniach 22-24 maja 2013 r. w nowym Centrum Wystawienniczo - Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędzie się największe w Polsce Północnej wydarzenie targowe dedykowane branży  spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej. W ramach  zintegrowanego projektu branżowego, zaprezentowane zostaną cztery specjalistyczne ekspozycje: 15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 12. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH  oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA.  

Zintegrowany projekt branżowy odbędzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak? Formuła imprezy zostanie poszerzona o wspólny program targów, zainaugurowany debatą "Zdrowo! czyli jak? -  Tajniki zdrowego biznesu".  Po raz pierwszy w zakresie tematycznym targów znajdą się usługi oraz produkty związane ze zdrowym odżywianiem i dietetyką. Tradycyjnie program obejmie liczne spotkania dla branży, szkolenia, profesjonalne seminaria, a także konsultacje i porady dla odbiorców indywidualnych, realizowane z udziałem branżowych ekspertów oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

W programie m.in.:

  • Konferencja „Jak wypiekać, aby sprzedać więcej pieczywa?”
  • Konferencja „Identyfikowalność i Znakowanie Produktów Rybnych”
  • Konferencja „Wartość Odżywcza Ryb”
  • Seminaria dla dietetyków i profesjonalistów z zakresu technologii żywienia
  • Pokazy kulinarne w wykonaniu Drużyny Olimpijskiej Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
  • Pokazy wypieków piekarzy irlandzkich, słowackich i węgierskich
  • II Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych Kucharzy
  • III Konkurs Kuźnia Słodkich Talentów
  • Strefa dietetyków – porady dla klientów indywidualnych

 

Partnerstwo powyższych projektów, zintegrowanych tematycznie i terminowo stworzy optymalne warunki prezentacji oferty oraz dodatkowe możliwości nawiązywania kontaktów i pozyskiwania partnerów handlowych.

Najlepsze produkty prezentowane na targach zostaną nagrodzone Medalami Mercurius Gedanesis oraz Nagrodą Specjalną  - Pucharem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Targi odwiedzają: właściciele, menadżerowie, ajenci restauracji, kawiarni, barów, pizzerii, stołówek, jadłodajni, firm cateringowych, zajazdów, moteli, hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych, piekarni, cukierni, lodziarni, smażalni ryb, sklepów spożywczych, rybnych i nabiałowych, hurtowni spożywczych i nabiałowych oraz szefowie kuchni, dietetycy, a także dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci supermarketów i dyskontów.

Serdecznie zapraszamy na targi do AmberExpo!

www.gastroexpo.pl

www.polfishtargi.pl


www.mlecznarewia.pl


www.baltpiek.pl

 

Kontakt:

Beata Wójcikiewicz
Manager Projektu
tel. 58 554 91 33; faks 58 554 91 35
beata.wojcikiewicz@mtgsa.com.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji