...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Zaproszenie na Seminarium z Fortuną

W terminie 15-16 maja, odbędzie się spotkanie w Centrum Technologicznym Credin Polska Sp. z o.o. Obecni na seminarium goście, będą świadkami premiery produktu, wkraczającego na polski rynek.

Główny organizator w kooperacji z producentem dzielarko - zaaokrąglarek i linii do bułek, firmą Fortuna Maschinanbau Holding AG oraz firmą GiKO, przybliżą kwestię opóźnionego garowania i budzenia do życia według formuły KOMA - Recovery.

Na seminarium omówiony zostanie temat produkcji pieczywa drobnego oraz trendów pakowania kanapek. Ponadto odbędzie się prelekcja na temat "Znakowanie pieczywa i wyrobów cukierniczych" oraz "Fakty i mity: czysta Etykieta".

Firma Chicco D'Oro zapewni profesjonalne szkolenie z zakresu przygotowania i sprzedaży kawy. Technolodzy Credin zaprezentują Państwu produkcję różnych rodzajów bułek z wykorzystaniem mieszanek tejże firmy. W czterech blokach tematycznych zostaną przybliżone tajniki nowoczesnej technologii, prezentując nie tylko efekt końcowy, ale również dalsze ich praktyczne wykorzystanie.

Firma planuje premierę nowego produktu - więcej informacji na seminarium.

Program:

Rozpoczęcie godz. 10:00

Produkcja bułek pszennych: kajzerki oraz bułki ciętej

Produkcja bułek gatunkowych: Grahamka 85% i Vitakorn

Produkcja bułek smakowych: bułki pikantne i serowe

produkcja bułek półcukierniczych: bułka słodka, chałka maślana

Zakończenie godz. 16:00

 

Zgłoszenia można dokonać:

telefonicznie lub faksem: 12 263 00 64, 605 44 90 58, 697 66 01 71

drogą elektroniczną: j.stecka@fortuna-schroeder.de, pawel.piskorski@credin.pl, reklama@credin.pl

Koszty zakwaterowania ponoszą uczestnicy.

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji