W terminie 15-16 maja, odbędzie się spotkanie w Centrum Technologicznym Credin Polska Sp. z o.o. Obecni na seminarium goście, będą świadkami premiery produktu, wkraczającego na polski rynek.
Główny organizator w kooperacji z producentem dzielarko - zaaokrąglarek i linii do bułek, firmą Fortuna Maschinanbau Holding AG oraz firmą GiKO, przybliżą kwestię opóźnionego garowania i budzenia do życia według formuły KOMA - Recovery.
Na seminarium omówiony zostanie temat produkcji pieczywa drobnego oraz trendów pakowania kanapek. Ponadto odbędzie się prelekcja na temat "Znakowanie pieczywa i wyrobów cukierniczych" oraz "Fakty i mity: czysta Etykieta".
Firma Chicco D'Oro zapewni profesjonalne szkolenie z zakresu przygotowania i sprzedaży kawy. Technolodzy Credin zaprezentują Państwu produkcję różnych rodzajów bułek z wykorzystaniem mieszanek tejże firmy. W czterech blokach tematycznych zostaną przybliżone tajniki nowoczesnej technologii, prezentując nie tylko efekt końcowy, ale również dalsze ich praktyczne wykorzystanie.
Firma planuje premierę nowego produktu - więcej informacji na seminarium.
Program:
Rozpoczęcie godz. 10:00
Produkcja bułek pszennych: kajzerki oraz bułki ciętej
Produkcja bułek gatunkowych: Grahamka 85% i Vitakorn
Produkcja bułek smakowych: bułki pikantne i serowe
produkcja bułek półcukierniczych: bułka słodka, chałka maślana
Zakończenie godz. 16:00
Zgłoszenia można dokonać:
telefonicznie lub faksem: 12 263 00 64, 605 44 90 58, 697 66 01 71
drogą elektroniczną: j.stecka@fortuna-schroeder.de, pawel.piskorski@credin.pl, reklama@credin.pl
Koszty zakwaterowania ponoszą uczestnicy.