...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Zero waste w piekarni i cukierni, czyli Dni Otwarte Polmarkus 2022

Jak produkować by nie marnować? - na to pytanie odpowiedzi szukali branżowi specjaliści podczas corocznych Dni Otwartych Polmarkus w Pyskowicach.

Godziny prelekcji, promocje, konkursy i wiele nowości to tylko namiastka tego co czekało na odwiedzających podczas XXII Dni Otwartych organizowanych przez firmę Polmarkus. Po kilku latach przerwy w organizacji targów związanej z pandemią DO wróciły do kalendarza cukierników, piekarzy i lodziarzy, aby ci spragnieni nowej wiedzy mogli ją w pełni nasycić. Wydarzenie sprowadziło  27-28 września 2022 do Pyskowic rzesze odwiedzających, którzy chcieli posłuchać prelekcji dotyczących tematu zero waste i poznać nowości producentów na sezon jesienno-zimowy.

 


O trendach i nowościach w branży cukierniczej, piekarskiej i czekoladowej w duchu "less waste” opowiedziała Agata Baldwin - Trade Marketing Specialist w Barry Callebaut Polska. Natomiast Arkadiusz Stachańczyk - dyrektor Projektów Strategicznych Jantar Sp. z o. o. przedstawił rozwiązania samoobsługowe w nowoczesnym handlu.  Wokół biznesu w duchu zero waste i  zarabianiu na stratach!”- opowiedzieli z kolei Bartłomiej Gargula, Renata Cegłowska oraz Justyna Samul z TooGoodToGo.

 

 

Prelekcję w temacie optymalizacji kosztów w piekarniach, cukierniach i lodziarniach wygłosił Wojciech Plona – prezes zarządu Plona Consulting. A Marcelina Siudek Group Product Manager w Dziale Nestle Professional zaprezentowała trendy plant-based w Polsce i ich miejsce w branży cukierniczo-piekarskiej. Na koniec Monika MuchaCzas przedstawiła rozwiązania na sprawną reorganizację w firmie. Wystawiło się ponad 50 wystawców zarówno krajowych, jak i zagranicznych.

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki kolor powinny mieć zarówno ściany jak i ciastka w 2023? Czy w czasach kryzysu warto inwestować w siebie i swój biznes? Z czego i gdzie się szkolić? Zapraszamy do lektury...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Lesaffre

    wegańskie pączki Puratos

    Hurtownia PLUS - pełny asortyment dla Ciebie

    Piece Hoba do Jackowski

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji