...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Zarejestruj się i wejdź bezpłatnie na SweetTARGI

Największe w regionie targi cukiernicze, piekarnicze i lodziarskie odbędą się w Katowicach w dniach od 28 lutego do 2 marca.

Targom towarzyszy bogaty program imprez towarzyszących.

Zarejestruj się już dziś i wejdź bezpłatnie na targi.

 

 

 

Na 5000 m2 w dwóch pawilonach, będzie można zobaczyć:

I Mistrzostwa Śląska w Serwowaniu Deseru na Talerzu (szczegóły)

Pokazy Mistrzów Cukiernictwa (szczegóły)
Kuchnię Molekularną
Małą Piekarnię
Konkurs na „Mazurek Wielkanocny” (szczegóły)
Pokazy latte art z udziałem Mistrzów
Szkolenia, pokazy, konkursy – dla piekarzy i cukierników

Konkurs Piekarnia/Cukiernia Roku

Strefa Mistrza Branży
Ania Daraż - figurki z masy plastycznej,
Anna Grochalska - zdobienie czekoladowej dużej pisanki lukrem królewskim, zdobienie dekoracjami z lukru plastycznego i prezentacja wielkanocnych koszyczków z chleba
Wiesław Kucia – artystyczne dekorowanie chleba
Łukasz Anioł – eksperyment z kuchnią molekularną
Weronika Burszta - autorskie deserki na wesele (+ tematyka weselnego cateringu)
Maciej Pietras - dekoracyjne koronki z izomaltu

Mistrzostwa Polski BARISTA 2015
 
Zapraszamy

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji