Uwielbiasz owoce z kremem albo bitą śmietaną? A może wolisz świeże owoce z galaretką? W najnowszym plebiscycie „Sezon na owoce” redakcji „Mistrza Branży” z pewnością znajdziesz coś dla siebie! Głosowanie rusza już 15 maja.
Podobne artykuły
Zagłosuj w plebiscycie - zostały ostatnie dni!Trwa plebiscyt „Sezon na owoce” - zagłosuj!Euro na słodkoWielkimi krokami zbliża się sezon letni. Ciepłe i pogodne dni, ale również piękne, pachnące, a przede wszystkim świeże owoce. Pojawiły się już pierwsze truskawki, za chwilę przyjdzie czas na maliny, borówki, czereśnie i wiśnie. Naprzeciw temu owocowemu szaleństwu wychodzi redakcji „Mistrza Branży”, organizując plebiscyt na receptury owocowe, który ruszy już 15 maja. „Sezon na owoce” to zbiór 16 receptur Mistrzów i 8 receptur Uczniów, których podstawą są świeże owoce.
Przegląd wszystkich receptur dostępny jest tutaj.
Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie. Wybierz własną, ulubioną recepturę. Zagłosuj. Każdy głos się liczy!
WAŻNA INFORMACJA!
Nie trzeba rejestrować się w portalu, żeby oddać głos w plebiscycie.
Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.
Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby kliknąć na „Link potwierdzający oddanie głosu” który przyjdzie w mailu oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu)
ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU
1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie
2. Wybierz 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza” oraz 1 recepturę w kategorii „Receptura Ucznia”
3. Potwierdź głosy
NAGRODY DLA GŁOSUJĄCYCH:
2 zestawy nagród: kitel i fartuch oraz opakowanie marmolady (13 kg) i opakowania nadzienia (12 kg) ufundowane przez markę Poltino
3 książki „Tradycje kulinarne Korei” autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek
Blachy i foremki piekarnicze ufundowane przez firmę Lebo
3 książki „Przewodnik po Finest Belgian Chocolate' " ufundowane przez firmę Barry Callebaut