Trwa plebiscyt "Sezon na owoce" organizowany przez redakcję Mistrza Branży. Każdy głos się liczy - także i Twój!
Podobne artykuły
Trwa plebiscyt „Sezon na owoce” - zagłosuj!Owocowo i kolorowo - Plebiscyt „Sezon na owoce” trwa do 15 czerwcaWielkanocny plebiscyt za nami!Głosowanie trwa tylko do 15 czerwca.
Każda osoba, która zagłosuje w plebiscycie ma możliwość zdobycia jednego z wielu zestawów, które prezentujemy poniżej.
Co tym razem w plebiscycie? Zgromadziliśmy 24 smakowite receptury: 16 Receptur Mistrza i 8 Rceptur Ucznia. Każda jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju, łączy je jedno - owoce. Świeże, pachnące latem, w kawałkach, w galeretce, w kremie i wiele wiele innych. Sprawdź sam, która z receptur najbardziej przypadnie Ci do gustu.
Przegląd wszystkich receptur dostępny jest tutaj.
Zasady głosowania i nagrody dla głosujących:
WAŻNA INFORMACJA!
Nie trzeba rejestrować się w portalu, żeby oddać głos w plebiscycie.
Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.
Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby kliknąć na „Link potwierdzający oddanie głosu” który przyjdzie w mailu oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu)
ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU
1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie
2. Wybierz 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza” oraz 1 recepturę w kategorii „Receptura Ucznia”
3. Potwierdź głosy
NAGRODY DLA GŁOSUJĄCYCH:
2 zestawy nagród: kitel i fartuch oraz opakowanie marmolady (13 kg) i opakowania nadzienia (12 kg) ufundowane przez markę Poltino
3 książki „Tradycje kulinarne Korei” autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek
Blachy i foremki piekarnicze ufundowane przez firmę Lebo
3 książki „Przewodnik po Finest Belgian Chocolate' " ufundowane przez firmę Barry Callebaut