...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Asprod, czyli Piekarz Roku 2015

Od reklamy ważniejsza jest jakość. Od zysków, dbałość o smak. Do tego warto dodać przywiązanie do tradycji - oto receptura na sukces laureatów prestiżowego konkursu Piekarz Roku 2015.

Przyznanie tytułu Piekarza Roku to ważny punkt programu w czasie corocznych obchodów Święta Chleba i Piernika w Jaworze. Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa Rzeczypospolitej Polskiej, które decyduje o tym, do kogo trafi statuetka, oceniło, że najzdrowszy i najsmaczniejszy jest chleb wypiekany wedle starej tradycji w piekarni Asprod z Pomorza Zachodniego. Tym samym uhonorowano 25 letni dorobek właścicieli - Janusza Bal, Romana Kopińskiego i Włodzimierza Augustyniaka. Nagrodę, w postaci bonu o wartości 3500 zł, odebrał Dariusz Bielecki - wiceprezes Zarządu firmy. Wzruszony, cieszył się, że niegdyś obrany kierunek, zaprowadził ich do tego zaszczytnego miejsca.

 

Piekarnia Asprod powstała w Kliniskach Wielkich pod Szczecinem w 1991 roku. Była wynikiem wspólnego pomysłu kolegów, którzy chcieli stworzyć miejsce, w którym powstaje luksusowe pieczywo. Od początku stawiali na wysoką jakość produktów. Zaczęli od zatrudnienia francuskiego mistrza piekarstwa, który uczył ich wypieku oryginalnych bagietek i croissantów. Również wyposażenie i technologia firmy była francuska. Dbałość o szczegóły i najwyższe standardy popłaciła – po latach ciężkiej pracy firma stała się rozpoznawalną marką, a uznanie klientów zyskiwały kolejne niepowtarzalne wyroby piekarni, takie jak pieczywo wiedeńskie i włoskie. Produkty takie jak chleb pomorski i wrzesiński zostały doceniane również przez specjalistów branży, gdy otrzymały wyróżnienie na targach Polagra Food.

 


Dziś firma dystrybuuje swoje produkty nie tylko na terenie Pomorza, ale także do województw ościennych, a nawet do Niemiec oraz Irlandii. Współpracują również z kilkoma sieciami supermarketów, m.in. Piotr i Paweł.

 

 

Źródło: Asprod.com.pl 

Zdjęcia: Piekarnia i Cukiernia Asprod 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji