...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , KOMPLET Polska, materiał promocyjny

Tego lata KOMPLET ma pistacjowy smak

Moda na pistacje nadal trwa i nic nie zapowiada jej szybkiego końca. Co sprawiło, że polscy konsumenci tak chętnie postawili na te orzechy?

Zdaniem specjalistów sekretem ich popularności jest ich oryginalny smak, niespotykany, zielony kolor, a także wyjątkowy aromat. Zgodnie z branżowymi przewidywaniami ekspertów pistacjowy trend potrwa do 2027 r.

Wychodząc naprzeciw rynkowym potrzebom, specjaliści z KOMPLET Polska przygotowali Pistacjowy kwartet, czyli 4 nowe produkty powstałe z myślą o tym orzechowym przysmaku oraz najnowszy katalog z recepturami opracowanymi z ich wykorzystaniem.

 

Pistacjowy kwartet z firmy KOMPLET stanowi całościową propozycję wykorzystania pistacji w cukiernictwie. Nowe mieszanki doskonale uzupełniają się, a jednocześnie stosowane odrębnie, umożliwiają łatwe przygotowanie doskonałych w smaku pistacjowych blatów, ciastek sztukowych, monoporcji, kremów oraz past do garnirowania.

W Pistacjowym kwartecie z KOMPLET Polska znajdziemy:

KOMPLET Pistacjowe Soft
100 % mieszanka z dodatkiem pistacji do wypieku pistacjowych ciast biszkoptowo-tłuszczowych: babek, babeczek oraz ciast na blasze z kremami i owocami. Ciasta z KOMPLET Pistacjowe Soft mają wilgotny miękisz o ładnym, zielonym kolorze i równomiernej porowatości.

KOMPLET Kiddy Pistacja
Gotowa do użycia pistacjowa pasta do nadziewania, smarowania, garnirowania i aromatyzowania. Pasta nie zawiera lecytyny sojowej a w połączeniu z olejem roślinnym jest idealna jako polewa do ciast deserowych. Nie pęka podczas krojenia!

KOMPLET Stabilizator o Smaku Pistacjowym
Mieszanka służąca jako środek stabilizujący do przygotowywania bitej śmietany i kremów, np. kremu VOLU o smaku pistacjowym. Dzięki zastosowaniu KOMPLET Stabilizator o Smaku Pistacjowym kremy mają wyjątkowy smak i aromat oraz pistacjowy kolor.

KOMPLET Krem Budyń o Smaku Pistacjowym
100 % mieszanka do sporządzania kremów o smaku pistacjowym. Krem nadaje się do zapiekania, a także przyrządzania na zimno. Idealnie sprawdzi się podczas zamrażania.

 


Kostka mleczna pistacja na bazie KOMPLET Pistacjowe Soft, KOMPLET Krem Budyń o Smaku Pistacjowym, KOMPLET Stabilizator o Smaku Pistacjowym.

 


Sernik na zimno na bazie KOMPLET Pistacjowe Soft, KOMPLET Kiddy Pistacja, KOMPLET Stabilizator o Smaku Pistacjowym.

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji