...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Babka APC LUX  10 kg

    Babka APC LUX 10 kg

    Opis produktu
    Mieszanka na Babkę APC Lux  służy do szybkiego przygotowania ciast biszkoptowo-tłuszczowych metodą jednofazową. Dzięki zastosowaniu odpowiednich substancji emulgująco-napowietrzających  otrzymane z mieszanki wyroby charakteryzują się wysoką i powtarzalną jakością.
    Sporządzone ciasto jest stabilne i może być przygotowane na dłuższy czas przed wypiekiem.

    Zastosowanie
    Do wypieku babek i blatów biszkoptowo-tłuszczowych.

    Zalety
    Otrzymane wyroby charakteryzują się przyjemnym smakiem i aromatem. Mają delikatną strukturę i wilgotny miękisz. Długo zachowują świeżość.


    Przykładowa receptura

    Przykładowa ilość  / Składniki
    1000 g Koncentrat „Babka APC LUX”
    450 g jaja
    400 g olej roślinny
    100 g woda

    Wykonanie
    Składniki ciasta wg receptury wymieszać przy pomocy mieszadła płaskiego na wolnych obrotach do połączenia składników, a następnie mieszać na średnich obrotach przez ok. 3 min. 

    Ciasto rozłożyć do odpowiednich form, wypełniając je do ok. 2/3 wysokości.

    Ciasto wypiekać w temp. ok. 180-0°C, przez ok. 55-60 min.

     

    Więcej
  • Nadzienie APC o smaku jagodowym 13 kg

    Nadzienie APC o smaku jagodowym 13 kg

    Opis produktu
    Wysokiej jakości nadzienie owocowe o lekko żelowatej konsystencji, termo stabilne.

    Zastosowanie
    - na zimno do:

    • nadziewania pączków, bułek, knedki, pierogów
    • przekładania ciast i ciasteczek
    • jako warstwa izolacyjna pod masy, kremy i bitą śmietanę

    - na gorąco w temperaturze wypieku 220˚C w czasie 15-20 minut
    - do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz /ciastka kruche, drożdżowe, francuski , półfrancuskie/
    - idealne do jagodzianek.

    Zalety
    - duża zawartość owoców całych i fragmentów
    - smarowna konsystencja
    - nie wymaga obróbki termicznej
    - przechowywane w warunkach chłodniczych zachowuje świeżość przez cały okres przydatności do spożycia.

    Więcej
  • Luksusowa APC 5 l

    Luksusowa APC 5 l

    Opis produktu

    Wyśmienita śmietanka o wyjatkowym smaku.

    Zastosowanie

    Dla profesjonalistów z branży cukierniczej, lodziarskiej i gastronomicznej. Idealna do ciast, deserów, lodów a także zup i sosów. Przed użyciem należy schłodzić  do 4-6˚C.

    Zalety

    Łatwo się ubija, stabilna po ubiciu, gwarantuje wysoki przyrost objętości. Puszysta, łatwo wiąże się z dodatkami np. z galaretka, kawą i kakao.

    Więcej
  • Mieszanka na ciasto jogurtowe APC 10 kg

    Mieszanka na ciasto jogurtowe APC 10 kg

    Mieszanka biszkoptowo-jogurtowa do wypieku ciast z owocami i kremami budyniowymi, gwarantuje stabilność i łatwość produkcji oraz utrzymanie dużej ilości owoców, co czyni z niej najlepszą bazę pod owoce i galaretki.

    Zastosowanie:
    Blaty pod ciasta deserowe, keksy, muffinki.

    Zalety:
    Dodatek  jogurtu zapewnia wilgotność i długą świeżość ciasta oraz gwarantuje naturalny smak.

    Więcej
  • Dżem APC z czarnej porzeczki 7 kg

    Dżem APC z czarnej porzeczki 7 kg

    Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.
    Zawartość owoców: 35%
    Zawartość cukry: 60%

    Zastosowanie
    Komponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po wypieku.
    dekoracja deserów oraz różnych potraw gastronomicznych.

    Zalety
    Konsystencja galaretki – krajalna.
    Intensywny i naturalny aromat i smak.

    Więcej
  • Dżem APC wiśniowy 7kg

    Dżem APC wiśniowy 7kg

    Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.
    Zawartość owoców: 35%
    Zawartość cukry: 60%

    Zastosowanie
    Komponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po wypieku.
    dekoracja deserów oraz różnych potraw gastronomicznych.

    Zalety
    Konsystencja galaretki – krajalna.
    Intensywny i naturalny aromat i smak.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe