...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

6. edycja Targów Hert

W dniach 17-19 kwietnia odbędą się już po raz szósty Targi Hert. Zaprezentowana będzie szeroka oferta urządzeń dla cukierni i piekarni, a także akcesoriów. Odbędą się liczne pokazy produkcji piekarniczej, jak i cukierniczej

Szczególnie warto zwrócić uwagę na:

- Produkcja pieczywa z ciast bardzo luźnych (TA 190) – najnowsze urządzenie z fabryki WP Haton dzielarka Parta U Direkt (nalewanie ciast bezpośrednio do form wypiekowych), a także zestaw dzielarka SNE + zaokrąglarko-wydłużarka Superba oraz do rzemieślniczej produkcji dzielarka Merand AQUA PAN 100. Formowane i wypiekane na miejscu będą bagietki, ciabatty i chleby foremkowe.

- Występy Mistrza Czekolady z Belgii Mr. Geert De Coster (www.centho.be), który będzie pokazywał jak tworzyć praliny i czekoladki.

- Dekoracje cukiernicze i czekoladowe prezentowane przez technologa firmy Barbara Luijckx, głównie pod kątem tortów i ciast komunijnych.

- Włoskie specjały piekarnicze i cukiernicze przygotowywane z zastosowaniem wałkowarek automatycznych Rollmatic z ciast francuskich i półfrancuskich.

- Produkcja pączków – od przygotowania ciasta, poprzez formowanie, smażenie, nadziewanie po dekorację.

- Krojenie cukiernicze – jedyna tak kompleksowa oferta na polski rynek.

- Nowość! Jedyne takie urządzenie w Polsce Quadro Relaxs WP Kemper - produkcja bułek kwadratowych.

- Nowość! Specjalnie skonstruowana dla polskich piekarni Klipsiarka EC 101 HS GHD Hartmann. Dedykowana jest przy pakowaniu 4-6 tys. Szt. chleba dziennie. Pierwsze 10 urządzeń zostanie sprzedanych w bardzo niskiej, promocyjnej cenie.

- Wykłady prof. dr hab. Henryka Mruka  (tylko 18.04.2012!)

  11:00 - Strategie konkurowania

  12:00 - Skuteczne budowanie zespołu

 

Firma Hert zaprasza w godz. 10:00-17:00 w dniach 17-19 kwietnia na ul. Odlewniczą 4a w Warszawie.

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji