...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

86. edycja największych w Europie targów branży HoReCa już w marcu w Hamburgu

W terminie 9 – 14 marca 2012 w Hamburgu odbędzie się 86. edycja Międzynarodowych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarnictwa i Cukiernictwa INTERNORGA.

Targi INTERNORGA to najstarsza i największa w Europie oraz jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży hotelarskiej i gastronomicznej na świecie.  INTERNORGA jest barometrem branży gastronomicznej w Europie. To w czasie tej imprezy, dzięki najwyższej fachowości wystawców oraz korzystnemu marcowemu terminowi tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi INTERNORGA.

Tegoroczna edycja
Tegoroczna edycja targów odbędzie się na powierzchni wystawienniczej 88.000 m2, weźmie w niej udział około 1.200 wystawców z 25 krajów (w tym z Polski) oraz ponad 100.000 zwiedzających. Dzięki dużej liczbie wystawców i zwiedzających oraz ich najwyższej fachowości (ponad 90% gości to fachowcy z branży) targi dają najlepszą okazję do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży oraz nawiązania dużej liczby kontaktów handlowych.
Zakres tematyczny

  • techniki kuchenne i gastronomiczne oraz wyposażenie zaplecza kuchennego (hale A2, A3, A4)
  • wyposażenie hoteli i pokoi hotelowych, restauracji, barów, kawiarni, stołówek i punktów żywienia zbiorowego (hale B7 i B5)
  • artykuły spożywcze i napoje (hale A1, B1, B2 parter, B3 piętro i B4)
  • wyposażenie, maszyny i urządzenia dla piekarń i cukierni, wyposażenie punktów sprzedaży art. piekarsko-cukierniczych (hala B6)
  • gastronomia na wolnym powietrzu (tereny targowe między halami B5 i B7)
  • organizacja i komunikacja - sprzęt komputerowy i oprogramowanie dla branży systemy rejestrujące i zabezpieczające, systemy rezerwacji hotelowych, wydawnictwa i prasa fachowa (hala B2 piętro, B3 parter)

 

Program ramowy targów
Targi INTERNORGA są platformą wymiany wiedzy, doświadczeń i nowatorskich pomysłów oraz dialogu specjalistów z branży. Dlatego nieodłącznym elementem imprezy stał się bogaty program ramowy towarzyszący targom. Na tegoroczny program składają się m.in.:

  • FoodService Forum (8 marca) – 38. edycja największego w Europie kongresu poświęconego profesjonalnej gastronomii
  • Niemiecki Kongres Żywienia Zbiorowego (12 marca)
  • Forum Catering w Szkole (13 marca) 
  • Forum Gastronomiczne (Foyer Ost piętro) – m.in. zawody dla młodych kucharzy, zawody w nakrywaniu stołów i obsłudze gości „Service Cup”, pokazy przygotowane przez związki DEHOGA, VSR, VKD i północnoniemieckie szkoły hotelarskie 
  • pokazy cukiernicze (Foyer Süd) - „Słodka Sztuka Cukiernicza”
  • Newcomers’ Area – prezentacja firm debiutujących w branży HoReCa

 

Termin otwarcia targów:
09 – 14.03.2012 w godz. 10.00 – 18.00
Bilety wstępu w przedsprzedaży:
Bilety można zamówić i wydrukować bezpośrednio ze strony www.internorga.com
Więcej informacji na temat targów uzyskają Państwo w biurze Przedstawicielstwa Targów Hamburskich w Polsce, tel.: 22-620 71 98, 620 72 98, E-mail: karas@eurotargi.com, kuzmiska@eurotargi.com.

Aneta Kuźmińska
Przedstawicielstwo Targów Hamburskich w Polsce

Bieżące wydanie czasopisma

Czy cynamonki staną się jesiennym odpowiednikiem jagodzianek? Jak obniżyć food cost, nie zaniżając jakości produktu? Dlaczego sukcesja w branży stanowi problem?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji