Projektujemy i wyposażamy lodziarnie i cukiernie. Pasteryzatory i frezery firmy TELME gwarantują najwyższą jakość i niezawodność produkcji.
Zrealizowaliśmy w Polsce ponad 170 różnych projektów, również dla Klientów o międzynarodowym zasięgu. Nasz zespół realizuje indywidualne zamówienia skrojone do potrzeb zamawiającego. Dysponujemy własnym serwisem dostępnym praktycznie 24 godziny na dobę, a nasz zespół to grupa doświadczonych inżynierów i techników.
Termocrema 30, 60, 150 litrów
· Miksuje, miesza, podgrzewa, schładza i konserwuje
· Zakres zmiany temperatur pracy: od +1 do 105°C.
· Produkcja kremów, ciast, lodów oraz wyrobów cukierniczych i gastronomicznych
Ribot 10/18/30/60 litrów
· Regulowane obroty od 30 do 500 obrotów na minutę.
· Wymienny zespół mieszadeł
· Kontrolowana temperatura w zakresie od -15°C do +116°C
· Ribot to wiele urządzeń w jednym: dojrzewalnik, pasteryzator, frezer lodowy, ubijaczka, szatkownica, rozdrabniacz, programowalny schładzacz