...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Chleb w abonamencie, czyli sposób na pandemię

Świeże pieczywo bez wychodzenia z domu w sobotni poranek? W dodatku kupowany bezgotówkowo i z dostawą pod same drzwi. To możliwe!

- Pomysł na dowóz zrodził się wraz z początkiem pandemii. Chcieliśmy zapewnić naszym klientom bezpieczne zakupy pieczywa - mówi o pomyśle Mateusz Wieczorek, właściciel Piekarni Wieczorek z Zabrza. Rodzinna firma działa  na Śląsku od 30 lat, wypiekając pieczywo na zakwasie w ceramicznym piecu. Teraz ruszyła z nowym udogodnieniem dla swoich klientów.

 

 

Najpierw piekarnia uruchomiła stronę internetową przez, którą można zamawiać dowóz pieczywa pod dom. Płatność odbywa się w całości zdalnie przez stronę, więc jest to najbezpieczniejszy możliwy sposób na zakup oieczywa w dobie pandemii i obowiązujących restrykcji. Klienci mają do wyboru dwie opcje: dostawa w godzinach 5:30-8:00 oraz ostawa w godzinach 8:00-10:30 (w czasie świąt). Dowóz odbywa się na terenie Gliwic oraz Zabrza. - Abonament to nasza nowa propozycja. Stali klienci prosili nas o takie rozwiązanie, które pozwoli im na zamówienie dostać jednorazowo na dłuższy czas, gdyż niekiedy zapominali dokonać zamówienia przez stronę do godziny 17.

 


Abonament, czyli cykliczne dowóz świeżego pieczywa w określone dni tygodnia. I tu również piekarnia zaoferowała gotowe propozycje, np. "Wtorkowa dostawa - abonament podstawowy" lub w  wersji rozszerzonej. Co obejmuje taka opcja? 4 cotygodniowe dostawy zestawu, w którym znajdziemy :

  • 1 duży chleb wiejski pszenno-żytni na naturalnym zakwasie (cały lub krojony) 

  • koszyczek bułek (3 duże i 2 małe bułeczki pszenne) lub 3 bułeczki z ziarnami 

  • 1 chałka lub 2 pączki z marmoladą lub 2 dowolne drożdżówki (budyń, ser, ser-mak)

  • 1 weka (cała lub krojona) lub 2 rogale

 

 

Jak deklaruje właściciel, zainteresowanie jest naprawdę duże. - W marcu i kwietniu, gdy zaczynaliśmy, zamówień było tak dużo, że występowały problemy logistyczne. Na szczęście udało nam się już wszystko sprawnie zorganizować i nie występują opóźnienia w dostawach. To rozwiązanie szczególnie sprawdza się w czasie niesprzyjającej aury, gdy nie zawsze chce nam się wychodzić rano do sklepu po świeże pieczywo. Nasze paczki zostawiamy klientom pod drzwiami lub innym wskazanym miejscu. Zamówienie, dostawa i rozliczenie odbywa się w całości bezkontaktowo.

Szczegółowe informacje o dostawach są dostępne stronie Piekarni Wieczorek >>> KLIK

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji