...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Czas na pączki. Bezpłatne szkolenie

Szukasz pomysłów na pączki? Czeka Cię inwestycja w smażalniki, nadziewarki, pomadziarki? Potrzebujesz fachowej porady i konkretnej informacji? Zapraszamy 19 listopada br. do piekarni pokazowej Hert w Warszawie na bezpłatne szkolenie z technologii produkcji pączków. Liczba miejsc ograniczona.

 

W programie szkolenia m.in. produkcja pączków, kulek twarogowych, donatów i gniazdek poznańskich  od ciasta po dekorację. Tutaj spotkasz fachowców, którzy o pączkach wiedzą wszystko. Dowiesz się o organizacji i kosztach produkcji, możliwościach zwiększenia zysków, jakości wyrobu gotowego. Na miejscu sprawdzisz, jak przygotować ciasto, formować, garować, smażyć, filtrować tłuszcz, a także nadziewać i dekorować wysmażone słodkości.

Program szkolenia

10.00-10.30 – Śniadanie ze świeżą kanapką  (koncepcja Croustwich) 
10.30-11.00 – Część teoretyczna: BEAR-Varimixer… mocny jak niedźwiedź
11.00-11.30 – Część praktyczna: Mieszanie i formowanie kęsów ciasta z odłożeniem na szalki załadowcze
                      - ubijaczka Bear-Varimixer - AS/Wodschow&Co.
                      - dzielarko-zaokrąglarka Multimatic – WP Bakery technologies
11.30-12.20 – Część praktyczna: Garowanie pączka
                       Część teoretyczna: O smażeniu, nadziewaniu, dekorowaniu pączków i filtrowaniu tłuszczu (Hert, Credin)
12.20-13.20 – Część praktyczna: Smażenie, nadziewanie i dekorowanie pączków, kulek twarogowych, donatów i gniazdek poznańskich

Podczas szkolenie będą pracowały:
ubijaczki Bear, dzielarko zaokrąglarka WP Multimatic ze stołem odkładającym, smażalnik automtyczny WP Riehle z garownią i Variostacją (czyli podwójny, dwie jednostki), smażalnik przelotowy WP Riehle DLA 150, nadziewarka Edhard, pomadziarka NBS


Termin i miejsce szkoleni: 19 listopada 2013r., Piekania Pokazowa Hert, ul. Odlewnicza 4a w Warszawie.

Ze wzgledu na ograniczoną liczbę miejsc warto już teraz zgłosić swój udział mailowo: marketing@hert.pl lub u handlowców i menedżerów w firmie Hert.

Szkolenie organizowane wspólnie z firmą Credin.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji