...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Finaliści Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru na Talerzu

Pod koniec lutego br. 18 zespołów będzie konkurować ze sobą o tytuł Mistrza Polski w przygotowaniu deseru na talerzu. Który z nich najlepiej poradzi sobie z polskimi skarbami – z jabłkiem i ziołami?

Znamy już listę firm, które zakwalifikowały się do Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń jury konkursowe wybrało 18 finalistów. Wszystkie zespoły zmierzą się ze sobą 28 lutego w Warszawie podczas targów Expo Sweet.

Ich zadaniem będzie przygotowanie 8 sztuk identycznych deserów gastronomicznych a la carte. Temat tegorocznej edycji brzmi: „Żeby było wesoło, teraz jabłko i zioło”. Jury zwracać będzie uwagę na takie aspekty jak: kreatywność i  estetyka prezentacji, nawiązanie do tematu mistrzostw, zastosowanie technik oraz kompozycja smakowa. Jest o co walczyć! Pula nagród to 10 000 zł w gotówce oraz drugie tyle w sprzęcie gastronomicznym.  

 

Mistrzostwa objęły patronatem najważniejsze organizacje branżowe: Fundacja Klubu Szefów Kuchni, OSSKiC, SKP, a także najważniejsze media branżowe, w tym nasza redakcja.

Lista zakwalifikowanych zespołów:
(lista w kolejności alfabetycznej)

 

ALBERTINA RESTAURANT & WINE - Culinary Global Concept

Amarylis Restauracja

Art And Food

Brovaria

Cedrowy Dworek

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center

Filharmonia Smaku

Hotel Blue Diamond Active Spa ****

Restauracja "Cucina"

Restauracja "U Rzeźników"

Restauracja Bachus

Restauracja Dinette

Restauracja Lumiere w Hotelu Edison

Restauracja Margeritta

Restauracja Na Lato

Restauracja Nordowi Mol

Restauracja Nowa Łódź

Uzdrowisko Ustka

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji