...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Konferencja „O stanie edukacji w branży piekarsko-cukierniczej”

Już wkrótce w Mrągowie odbędzie się Konferencja realizowana w ramach projektu Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu. Mistrz Branży objął patronat medialny nad wydarzeniem.

Ideą projektu jest wypracowanie, w ścisłej współpracy z przedsiębiorcami i szkołami zawodowymi, nowego podejścia do nauczania praktycznego w branży piekarsko-cukierniczej. W tym celu zostanie zaproszonych do udziału w projekcie 260 nauczycieli i nauczycielek oraz instruktorów i instruktorek z całej Polski. W czasie 10-dniowych praktyk w przedsiębiorstwie piekarsko-cukierniczym będą oni rozwijali swoje umiejętności zawodowe i udoskonalą swój warsztat pracy.

Podczas Konferencji wspólnie z ekspertami, przedsiębiorcami oraz przedstawicielami szkół zostanie stworzony program praktyk. Efektem dwudniowego spotkania będzie wypracowanie skutecznych rozwiązań przyczyniających się do rozwoju kwalifikacji profesjonalnych Uczestników i Uczestniczek praktyk.

Tematyka Konferencji dotyczy:

- problemów kształcenia zawodowego w Polsce oraz wyzwań przed nauczycielkami i nauczycielami,

- wpływu praktyk w przedsiębiorstwach gastronomicznych na rozwój kompetencji kadry dydaktycznej,

- rozwoju sektora piekarskiego,

- oczekiwań przedsiębiorców wobec osób kończących szkoły zawodowe,

- jakości szkolnictwa zawodowego.

 

W czasie Konferencji przedsiębiorcy określą oczekiwania wobec młodych osób kończących szkoły. Natomiast przedstawiciele szkół, w odpowiedzi na rosnące wymagania pracodawców, przedstawią, w jaki sposób przygotowują przyszłych pracowników i pracownice ich przedsiębiorstw.

Dialog między tymi grupami wpłynie na stworzenie programu doskonalenia. Zdanie uczestników i uczestniczek Konferencji będzie ważnym głosem w podwyższaniu standardu nauczania w polskich szkołach. Z tego powodu pragniemy serdecznie zaprosić przedsiębiorców i kadrę dydaktyczną do wzięcia udziału w Konferencji i zabrania głosu w tak ważnej kwestii, jaką jest przyszłość polskiej branży piekarsko-cukierniczej.

Uczestnictwo w dwudniowej Konferencji jest całkowicie bezpłatne. W ramach udziału w Konferencji uczestnicy i uczestniczki mają zapewnione bezpłatnie: materiały merytoryczne, nocleg, ciepłe posiłki w formie lunchu, uroczystą kolację, śniadanie oraz parking.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wydarzeniu, które odbędzie się w dniach 31 marzec - 1 kwietnia w Hotelu Anek*** w Mrągowie.

Liczba miejsc ściśle ograniczona, dlatego warto zapisać się już teraz.

W razie pytań prosimy o kontakt:

doskonaleniechlebem@gmail.com 

Agnieszka Sulewska tel. 533 370 030

 

Konferencja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Zapisy na konferencję – Agnieszka Sulewska tel. 533 370 030

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji