...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Konferencja „O stanie edukacji w branży piekarsko-cukierniczej”

Już wkrótce w Mrągowie odbędzie się Konferencja realizowana w ramach projektu Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu. Mistrz Branży objął patronat medialny nad wydarzeniem.

Ideą projektu jest wypracowanie, w ścisłej współpracy z przedsiębiorcami i szkołami zawodowymi, nowego podejścia do nauczania praktycznego w branży piekarsko-cukierniczej. W tym celu zostanie zaproszonych do udziału w projekcie 260 nauczycieli i nauczycielek oraz instruktorów i instruktorek z całej Polski. W czasie 10-dniowych praktyk w przedsiębiorstwie piekarsko-cukierniczym będą oni rozwijali swoje umiejętności zawodowe i udoskonalą swój warsztat pracy.

Podczas Konferencji wspólnie z ekspertami, przedsiębiorcami oraz przedstawicielami szkół zostanie stworzony program praktyk. Efektem dwudniowego spotkania będzie wypracowanie skutecznych rozwiązań przyczyniających się do rozwoju kwalifikacji profesjonalnych Uczestników i Uczestniczek praktyk.

Tematyka Konferencji dotyczy:

- problemów kształcenia zawodowego w Polsce oraz wyzwań przed nauczycielkami i nauczycielami,

- wpływu praktyk w przedsiębiorstwach gastronomicznych na rozwój kompetencji kadry dydaktycznej,

- rozwoju sektora piekarskiego,

- oczekiwań przedsiębiorców wobec osób kończących szkoły zawodowe,

- jakości szkolnictwa zawodowego.

 

W czasie Konferencji przedsiębiorcy określą oczekiwania wobec młodych osób kończących szkoły. Natomiast przedstawiciele szkół, w odpowiedzi na rosnące wymagania pracodawców, przedstawią, w jaki sposób przygotowują przyszłych pracowników i pracownice ich przedsiębiorstw.

Dialog między tymi grupami wpłynie na stworzenie programu doskonalenia. Zdanie uczestników i uczestniczek Konferencji będzie ważnym głosem w podwyższaniu standardu nauczania w polskich szkołach. Z tego powodu pragniemy serdecznie zaprosić przedsiębiorców i kadrę dydaktyczną do wzięcia udziału w Konferencji i zabrania głosu w tak ważnej kwestii, jaką jest przyszłość polskiej branży piekarsko-cukierniczej.

Uczestnictwo w dwudniowej Konferencji jest całkowicie bezpłatne. W ramach udziału w Konferencji uczestnicy i uczestniczki mają zapewnione bezpłatnie: materiały merytoryczne, nocleg, ciepłe posiłki w formie lunchu, uroczystą kolację, śniadanie oraz parking.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wydarzeniu, które odbędzie się w dniach 31 marzec - 1 kwietnia w Hotelu Anek*** w Mrągowie.

Liczba miejsc ściśle ograniczona, dlatego warto zapisać się już teraz.

W razie pytań prosimy o kontakt:

doskonaleniechlebem@gmail.com 

Agnieszka Sulewska tel. 533 370 030

 

Konferencja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Zapisy na konferencję – Agnieszka Sulewska tel. 533 370 030

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji