...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , APC-BACK EUROP POLSKA Sp.z o.o. sp.k., materiał promocyjny

Nowa odsłona Targów Branżowych BMS-G

14 listopada br. odbyła się kolejna edycja Targów Branżowych BMS-G Centrum Zaopatrzenia Piekarni i Cukierni. Po raz pierwszy w nowym miejscu – w Centrum Sportowo-Edukacyjnym Solne Miasto w Wieliczce – i w nowej odsłonie.

Ciekawa kompaktowa forma jed­nodniowych targów organizowa­nych przez BMS-G cieszy się dużym zainteresowaniem zwiedzających i partnerów współpracujących z małopolskim dystrybuto­rem. Stąd pomysł, by w tym roku zorganizo­wać targi w nowej lokalizacji, która pozwo­liła stworzyć przestrzeń wystawienniczą dla 50 firm oraz ugościć piekarzy i cukierników .ska i województwa świętokrzyskiego. Na ofertę wystawców złożyły się innowa­cyjne mieszanki do wypieku pieczywa, wy­robów cukierniczych, szeroki wybór prze­tworzonych owoców, czekolady, wysokiej jakości tłuszczów i produktów mlecznych. Obok gotowych dekoracji z masy cukro­wej dostępne były akcesoria, urządzenia i surowce ułatwiające samodzielne deko­rowanie ciast i tortów. Jakie trendy panują w dekoracjach i smakach, można było się przekonać, przeglądając ofertę tradycyj­nych ciast i nowoczesnych monodeserów.


Mimo jesiennej pory nie brakowało witryn z lodami i urządzeń do ich produkcji. .cie, ale również w promocjach, a dodatko.wym marketingowym wsparciem były tzw. happy hours. Dzięki temu klienci BMS-G mogli złożyć zamówienie na produkty w ko.rzystnej cenie i wziąć udział w konkursach z atrakcyjnymi nagrodami. Do wygrania były: miesiarki planetarne 5 l, wózki paleto.we, odkurzacze przemysłowe, nadziewarki dwuigłowe, a nawet 43-calowe telewizory. W hali obok uwagę zwiedzających przycią.gnęła dyskusja ekspertów. O przyszłości .skiej – w oparciu o twarde dane – dysku.towali Arkadiusz Błaszczak, prezes zarządu APC-Back Europ Polska, wraz z ekspertami: Tomaszem Strzelakiem (Master Martini), Piotrem Goworkiem (GoodMills Innovation Polska) i Łukaszem Skalskim (Bakels Pol.ska). W godzinach popołudniowych – wraz z pojawieniem się mistrza cukiernictwa Da.miana Wiśniewskiego – panel zdominowa.ły torty dekorowane kwiatami maślanymi, modnymi dripami i ich komponowanie. Tegoroczna edycja Targów Branżowych BMS-G upłynęła pod znakiem dobrych smaków, inspiracji, kunsztu i konkretnej wiedzy. My też tam byliśmy i z bliska je obserwowaliśmy.

Bieżące wydanie czasopisma

Panettone na drożdżach czy zakwasie? Czy czosnek pasuje do cukru? Co przyniesie rok 2023? Jak funkcjonuje restauracja oparta na deserach? Dlaczego robienie paczek świątecznych to dobry pomysł dla lodziarni? Zapraszamy do lektury...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    promocja PLUS

    Zimowe gazetka PGD

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji