...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Paryski Salon du Chocolat przybliża szczegóły tegorocznej edycji

Organizatorzy Salon du Chocolat w Paryżu, największego na świecie wydarzenia poświęconego czekoladzie, ogłosili szczegóły tegorocznej edycji, która odbędzie się na przełomie października i listopada.

Salon du Chocolat 2022 będzie trwał od 28 października do 1 listopada w Expo Porte de Versailles, w 5. pawilonie o powierzchni 20 000 m2. To już 26. edycja imprezy, z tej okazji szykuje się sporo niespodzianek. Jak zwykle będą wśród nich pokazy na żywo, międzynarodowe konkursy cukiernicze i czekoladziarskie, wystawy (wśród nich Junior Pastry Show skierowana do dzieci), spotkania B2B i pokaz mody z czekoladowymi kreacjami w roli głównej.

 


Po raz pierwszy we współpracy z narodowym stowarzyszeniem lodziarzy (Confédération Nationale des Glaciers de France) odbędzie się Le Défi des Glaciers - konkurs mający wyłonić najlepsze lody lub sorbet roku 2022. Inne ważne wydarzenia w ramach Salonu Czekolady to The World Chocolate Masters, gdzie przewodniczącym jury będzie Amaury Guichon, Mondial des Arts Sucrés - międzynarodowy konkurs dwuosobowych teamów cukierniczych, Le Trophée de la Pâtisserie organizowany przez Narodowe Stowarzyszenie Rzemieślników Cukiernictwa.

Wydarzenie jest otwarte dla szerokiej publiczności. Można podczas niego spotkać uznanych mistrzów czekolady, cukierników, rzemieślniczych producentów czekolady z całego świata, producentów kakao.


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji