...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Plebiscyt „Receptury Świąteczne” Mistrza Branży 2016

Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a wraz z nimi plebiscyt Mistrza Branży „Receptury Świąteczne”. Zapraszamy Uczniów oraz Mistrzów cukiernictwa i piekarstwa do udziału w jedynym takim plebiscycie! Jakie są Wasze propozycje na słodkie wypieki i chleb? Zgodne z tradycją czy w stylu nowoczesnego minimalizmu?

Na zgłoszenia czekamy do 21 listopada br. Głosowanie w plebiscycie ruszy 25 listopada br.

Co roku plebiscyt cieszy się ogromnym zainteresowaniem, także i tej zimy czekamy na Wasze receptury pełne świątecznego klimatu. Niech i w tym roku na portalu pełno będzie bożonarodzeniowych gwiazdek, mikołajów, choinek i innych akcentów sprawiających, że święta w Polsce są tak wyjątkowe.

Receptury w Plebiscycie podzielone są na dwie kategorie:
- Receptura Ucznia – dla uczniów kształcących się w zawodzie: cukiernik, piekarz, kucharz
- Receptura Mistrza – dla profesjonalistów z branży oraz pasjonatów cukiernictwa

Na receptury czekamy do 21 listopada br. Głosowanie w plebiscycie ruszy 25 listopada br.

W tym roku Receptury Uczniów zostaną opublikowane na portalu www.MistrzBranzy.pl, natomiast Receptury Mistrzów ukażą się w formie drukowanej  świątecznym numerze Mistrza Branży.

Do zamieszczenia materiałów w portalu potrzebujemy kompletu informacji:

  • tytuł receptury
  • imię i nazwisko autora receptury
  • nazwa szkoły/pracowni/firmy
  • w przypadku Receptura Ucznia: imię i nazwisko nauczyciela prowadzącego
  • receptura + opis wykonania
  • zdjęcie/zdjęcia produktu w dobrej rozdzielczości nadające się również do druku


Propozycję receptur prosimy przesłać na adres: a.siejka@mistrzbranzy.pl

Przykładowa receptura -> tutaj

Tradycyjnie dla autorów zwycięskich receptur, a także dla głosujących redakcja przygotowała atrakcyjne nagrody!

Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji