...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Polmarkus zaprasza na XI Dni Otwarte

15-16 października br. firma Polmarkus zaprasza do Pyskowic na 11. edycję targów „Dni Otwarte Polmarkus”. Październikowa odsłona targów upłynie pod znakiem Inspiracji, Konceptów i Zmian dla piekarni, cukierni, lodziarni oraz gastronomii na sezon jesienny.

 

Dni Otwarte Polmarkus to jedyne targi organizowane dwa razy do roku, przed sezonem letnim i zimowym, które skupiają czołowych producentów i dostawców dla branży piekarskiej i cukierniczej.

XI edycja targów branżowych „Dni Otwarte Polmarkus” to edycja wyjątkowa i - jak zapewnia organizator - interesująca pod względem inspiracji, nowych konceptów i propozycji zmian dla piekarni, cukierni, lodziarni i gastronomii. W ramach targów będą działały dwa salony: Samooobsługowy Salon Firmowy oraz Salon Pokazowy. Salon Firmowy przedstawi kompleksową ofertę drobnego sprzętu, akcesoriów, opakowań, chemii, dekoracji – dostępną od ręki w systemie „cash & carry”. Natomiast w Salonie Pokazowym będzie czekać pełna oferta maszyn i urządzeń piekarskich, cukierniczych i lodowych.

Warto wiedzieć, że podczas Dni Otwartych (15-16 października) będzie można kupić „Maszyny i urządzenia bez VAT”.

Zgodnie z tradycją spotkań organizowanych w Pyskowicach, zaproszeni goście będą mogli uczestniczyć w seminariach:

10.00 – 12.00 – Fundusze UE na rozwój małych, średnich firm oraz mikroprzedsiębiorców w perspektywie lat 2014-2020 na przykładzie zakładów produkcyjnych. Prowadzący: Jerzy Aspras.

12.30 – 14.00 – Jak Cię widzą, tak Cię kupują. Efektywny merchandising w miejscu sprzedaży – w piekarni i cukierni. Prowadzący: Dariusz Dyoniziak.

W programie m.in.

- „Gastronomia w piekarni” – jak poszerzyć ofertę cukierni i piekarni o produkty gastronomiczne

- „Pieczywo z bakaliami”, „Francuskie makaroniki”, „Praliny” – koncepty piekarskie i cukiernicze:

- „Semifreddo”, „Puree owocowe w lodach” – inspiracje na sezon  lodowy 2014

- „Kącik cukierniczy” – jak urozmaicić ofertę kawiarni

- „Latte Art” – sztuka dekoracji kawy oraz „Moda na owoce” – koktajle owocowe

- pokazy produkcji wyrobów piekarniczych, cukierniczych, lodowych i gastronomicznych

 

Dla Odwiedzających promocje pakietowe i upusty cenowe aktualne tylko podczas XI Dni Otwartych.

 

Termin: 15-16 października br.,

Miejsce: Polmarkus, Pyskowice, ul. Wyszyńskiego 62

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji