...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Polmarkus zaprasza na XI Dni Otwarte

15-16 października br. firma Polmarkus zaprasza do Pyskowic na 11. edycję targów „Dni Otwarte Polmarkus”. Październikowa odsłona targów upłynie pod znakiem Inspiracji, Konceptów i Zmian dla piekarni, cukierni, lodziarni oraz gastronomii na sezon jesienny.

 

Dni Otwarte Polmarkus to jedyne targi organizowane dwa razy do roku, przed sezonem letnim i zimowym, które skupiają czołowych producentów i dostawców dla branży piekarskiej i cukierniczej.

XI edycja targów branżowych „Dni Otwarte Polmarkus” to edycja wyjątkowa i - jak zapewnia organizator - interesująca pod względem inspiracji, nowych konceptów i propozycji zmian dla piekarni, cukierni, lodziarni i gastronomii. W ramach targów będą działały dwa salony: Samooobsługowy Salon Firmowy oraz Salon Pokazowy. Salon Firmowy przedstawi kompleksową ofertę drobnego sprzętu, akcesoriów, opakowań, chemii, dekoracji – dostępną od ręki w systemie „cash & carry”. Natomiast w Salonie Pokazowym będzie czekać pełna oferta maszyn i urządzeń piekarskich, cukierniczych i lodowych.

Warto wiedzieć, że podczas Dni Otwartych (15-16 października) będzie można kupić „Maszyny i urządzenia bez VAT”.

Zgodnie z tradycją spotkań organizowanych w Pyskowicach, zaproszeni goście będą mogli uczestniczyć w seminariach:

10.00 – 12.00 – Fundusze UE na rozwój małych, średnich firm oraz mikroprzedsiębiorców w perspektywie lat 2014-2020 na przykładzie zakładów produkcyjnych. Prowadzący: Jerzy Aspras.

12.30 – 14.00 – Jak Cię widzą, tak Cię kupują. Efektywny merchandising w miejscu sprzedaży – w piekarni i cukierni. Prowadzący: Dariusz Dyoniziak.

W programie m.in.

- „Gastronomia w piekarni” – jak poszerzyć ofertę cukierni i piekarni o produkty gastronomiczne

- „Pieczywo z bakaliami”, „Francuskie makaroniki”, „Praliny” – koncepty piekarskie i cukiernicze:

- „Semifreddo”, „Puree owocowe w lodach” – inspiracje na sezon  lodowy 2014

- „Kącik cukierniczy” – jak urozmaicić ofertę kawiarni

- „Latte Art” – sztuka dekoracji kawy oraz „Moda na owoce” – koktajle owocowe

- pokazy produkcji wyrobów piekarniczych, cukierniczych, lodowych i gastronomicznych

 

Dla Odwiedzających promocje pakietowe i upusty cenowe aktualne tylko podczas XI Dni Otwartych.

 

Termin: 15-16 października br.,

Miejsce: Polmarkus, Pyskowice, ul. Wyszyńskiego 62

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji