...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Promocje od „Mistrza Branży” specjalnie na ExpoSweet i SweetTargach!

Aż 4 fachowe opracowania będą do nabycia na stoisku Mistrza Branży podczas tegorocznych targów ExpoSweet w Warszawie i SweetTargów w Katowicach!

"Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś – najnowsza publikacja „Mistrza Branży” w specjalnej cenie: 35zł (dla prenumeratorów 29zł).
Jest to poradnik, który jest użyteczny na co dzień, łatwy w obsłudze i pomocny zarówno dla dużego zakładu, jak i rzemiosła.

 

Redakcja „Mistrza Branży” przygotowała również specjalny rabat na:
książkę "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
oraz kontynuację poradnika "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach. 


W sprzedaży będzie również Technologia Piekarstwa autorstwa Wiesława Kuci
Cena katalogowa 360zł, na stoisku Mistrza Branży będzie obowiązywał rabat - cena po rabacie to 340zł
(dla szkół, nauczycieli, uczniów i studentów za okazaniem legitymacji – cena po rabacie 290zł)
Zestaw zawiera 5 płyt DVD z filmami szkoleniowymi (produkcja pieczywa pszennego, mieszanego, żytniego artystycznego, specjalnego i dekoracyjnego) oraz skrypt, który jest podsumowaniem najważniejszych informacji zawartych w filmach, zawiera wykresy i receptury na ciasta.

Zachęcamy również do zakupu prenumeraty "Mistrza Branży":
Dla naszych Prenumeratorów mamy specjalne zniżki i rabaty oraz zaproszenia na liczne wydarzenia branżowe.

Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl

Publikacje będą również do nabycia na stoisku „Mistrza Branży”.
Expo Sweet 2015
stoisko nr 56
hala B

SweetTargi 2015
stoisko nr 57
pawilon 3

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji