...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , HORTINO, materiał promocyjny

Pyszny tłusty czwartek z marmoladami Poltino

Trudno wyobrazić sobie tłusty czwartek bez pączków i faworków, które królują tego dnia w cukierniach i piekarniach w całej Polsce. Zaprzyjaźnione łódzkie cukiernie już testują nowe marmolady Poltino, przygotowując się do dorocznego święta słodkości.

Oferta firmy Hortino, znanej głównie z mrożonek warzywnych i owocowych marki Poltino, rozszerzona została o marmolady owocowe dla przemysłu piekarniczego i cukierniczego. Firma oferuje także nadzienia owocowe dla profesjonalistów. Do ich produkcji firma stosuje tylko dojrzałe i zdrowe owoce, wyłącznie od sprawdzonych rolników z terenu południowo-wschodniej Polski.

 

Marmolady owocowe powstają przez proces gotowania przecieru jabłkowego oraz innych przecierów owocowych charakterystycznych dla określonego smaku. Marmolady Poltino nie zawierają sztucznych barwników. Zwarta, zżelowana konsystencja produktu umożliwia ich stosowanie jako wsadu oraz do zewnętrznej dekoracji produktów. Idealnie sprawdzają się do wszelkiego rodzaju drożdżówek, ciasteczek, przekładnia blatów ciast i – oczywiście – do wypełnienie pączków.  Mogą być dozowane w sposób ręczny oraz automatyczny.

Warto wypróbować nowe marmolady Poltino, doskonałe do nadziewania tradycyjnych pączków. Pani Halina Wawrzyniak, właścicielka zakładu cukierniczego w Łodzi, wysoko ocenia walory smakowe testowej partii pączków z marmoladami Poltino: – Tłusty czwartek poprzedza zawsze okres bardzo intensywnej pracy w cukierni. Udane wypieki to tego dnia gwarancja wysokich obrotów. Jako lokalna, rodzinna firma nie możemy pozwolić sobie na żadne wpadki. Wypróbowałam marmolady Poltino i zapytałam najpierw o opinię naszych stałych klientów. Wysoko ocenili smak pączków, konsystencję i wygląd nadzienia  oraz możliwość wyboru kilku smaków marmolady. Produkty Poltino zapewniają też powtarzalny efekt produkcji, tak ważny w każdej cukierni. Zdecydowałam się po tym na większe zamówienie. W tym roku nasze pączki na tłusty czwartek będziemy smażyć z dodatkiem marmolad Poltino.



Marmolady Poltino dostępne są w smakach: wieloowocowym, wiśniowym i truskawkowym w wiaderkach 13 kg z dodatkową folią zabezpieczającą.
Wyprodukowane są ze 100 g owoców na 100 g produktu.  
Łączna zawartość cukru wynosi 60 g na 100 g produktu.

Zamówienia/ więcej informacji na www.poltino.pl

Więcej informacji udziela:
Aleksandra Lisowska  
Tel. 502 249 956   
Lisowska.doradztwo@gmail.com

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji