...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

STREFA MISTRZA BRANŻY – BAKEPOL 2019, Kraków

12-14 września 2019 r. w Strefie Mistrza Branży pokażemy - najnowsze trendy w piekarstwie - zaskoczymy niespotykanymi smakami - odkryjemy piękno w chlebie dzięki prostym dekoracjom i damy pozytywnego ognia!

Rzemiosło piekarskie nie przestaje pozytywnie zaskakiwać. Nowe czasy, nowe surowce, a także podejście do produkcji pokazuje ogromny potencjał dla rozwoju piekarń rzemieślniczych w Polsce. 

 

POKAZY – INSPIRACJE – DEGUSTACJE – KONSULTACJE

12-14 września 2019 r. w strefie mistrza Branży pokażemy
• najnowsze trendy w piekarstwie
• zaskoczymy niespotykanymi smakami
• odkryjemy piękno w chlebie dzięki prostym dekoracjom i damy pozytywnego ognia!

Piekarzu, zobacz więcej, sięgaj wyżej i rozwijaj firmę z Mistrzem Branży!


TEMATYKA STREFY MISTRZA BRANŻY

Piekarstwo w wersji EKO, świeżo mielona mąka i artyzm z Polską Ekologią i Domowym Piekarzem


Mistrz piekarstwa Czesław Meus oraz miłośnik domowego wypieku Piotr Połomski zaprezentują:
- chleb z dodatkiem prastarych ekologicznych zbóż,
- chleb z udziałem pełnoziarnistych mąk świeżo mielonych na młynkach żarnowych Mockmill,
- techniki dekorowania pieczywa (nacinanie gotowych kęsów ciasta, NOWOŚĆ: szablony z unikalnej miękkiej folii PVC, dopasowującej się do kształtu kęsa!)

 

Zdrowa pizza z Biopiekarzem w asyście Receptora 2.0


Mistrz piekarstwa Bogdan Smolorz (Biopiekarz) przygotuje:
- pizzę na bazie mleka bezlaktozowego, oliwy z oliwek Extra Virgin, soli himalajskiej, z bogactwem ziół w cieście oraz termostabilnymi probiotykami.
- zaprezentuje możliwości Receptora 2.0., innowacyjnej wagi połączonej z komputerem, który ułatwi pracę i „przypilnuje” przygotowanie pizzy krok po kroku – bez błędu na każdym etapie.
Kiedy pizza będzie nabierała rumieńców w piecu, porozmawiamy o zdrowym odżywianiu, a następnie zaprosimy na degustację.

 


Dzika roślinność z Małgorzatą Kalembą-Drożdż: drzewne smaki w chlebie i bułeczkach


Małgorzata Kalemba-Drożdż, specjalistka od dzikiej roślinności, zachęci, by w piekarstwie sięgać jeszcze wyżej, aż do samych drzew! Przybliży nam zaskakujące, fascynujące, trudne, ale nie nudne smaki drzew. Na miejscu będzie można nabyć jej książkę „Smakowite drzewa”, wyróżnioną przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną w Polsce nagrodą AIS Prix 2018 dla najlepszej książki gastronomicznej!

 

 

NOWE HORYZONTY SMAKU ze słodami Viking Malt


Odkryj bogatą w smaki paletę słodów oraz poznaj ich nietypowe zastosowanie w produktach piekarskich oraz innych artykułach spożywczych!

 


CO, GDZIE i KIEDY?
Strefa Mistrza Branży, 12-14 września 2019 r., targi BAKEPOL
Międzynarodowe Centrum Targowo-Kongresowe EXPO Kraków
ul. Galicyjska 9
31-586 Kraków

Wspieramy rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji