...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Pamiętaj o Strefie Mistrza Branży!

Wszystko zapięte na ostatni guzik. Nasza redakcja odlicza dni do wyjazdu na targi BAKEPOL w Krakowie, gdzie wspólnie z rewelacyjnymi piekarzami i cukiernikami rozkręcimy strefę rzemiosła i inspiracji – Strefę Mistrza Branży. Podsumujmy, co dla Was przygotowaliśmy i dlaczego warto być z nami 12-14 września.

Jak duży potencjał kryje w sobie rzemieślnicze piekarstwo i cukiernictwo? Jakie nowe idee dochodzą do głosu w branży? Co może nas jeszcze nas pozytywnie zaskoczyć? Dołącz do Strefy Mistrza Branży i zobacz nowe możliwości rozwoju rzemiosła w piekarstwie oraz cukiernictwie.

 



 
STREFA MISTRZA BRANŻY
„Rzemiosło 2.0. Nowe idee, dawne technologie, niepowtarzalne smaki”


KIEDY: 12-14 września 2019 r.
GDZIE: Targi BAKEPOL, hala Dunaj, stoisko nr 91
ADRES: Międzynarodowe Centrum Targowo-Kongresowe EXPO Kraków, ul. Galicyjska 9


 

POKAZY MISTRZÓW I PASJONATÓW. Codziennie od 10.15 do 16.30 (albo i dłużej!) będziemy wypiekać chleby, dekorować w nieszablonowy sposób, próbować nowych smaków. Odkryjemy pradawne i ekologiczne ziarno w piekarstwie, a także sięgniemy drzew, by tworzyć innowacyjne produkty. Sprawdzimy, jak ułatwić pracę w rzemieślniczej piekarni/cukierni przy użyciu RECEPTORA 2.0. (wagi połączonej z komputerem). Rozszerzymy asortyment wyrobów z dodatkiem słodów Viking Malt, smakując przy tym wyśmienitego kwasu chlebowego! SPRAWDŹ PROGRAM POKAZÓW  

KSIĄŻKI. Nie wyobrażamy sobie życia (ani Strefy Mistrza Branży) bez książek! Dlatego w czwartek premierę targową będzie miała najnowsza antologia „Majstersztyk chleba” pod red. Piotra Goszczyckiego. Kolejną nowość zaplanowaliśmy w sobotę – wraz z Laurą Osęką pojawi się jej świeżo wydana książka kulinarna „Forma obfitości” (wyd. Publicat). Również w sobotę na Strefie będzie dostępna książka Małgorzaty Kalemby-Drożdż pt. „Smakowite drzewa” (wyd. Pascal). WIĘCEJ O KSIĄŻKACH W STREFIE MISTRZA BRANŻY

SPOTKANIE Z BLOGERAMI –  NA TROPACH SMAKU. Po kilku dniach wypiekania, dekorowania i smakowania zapraszamy na sobotnie spotkanie z blogerami „Na tropach smaku”. Porozmawiamy o podróżach, które rozszerzają horyzonty smakowe, inspirują do prowadzenia bloga, pisania książek czy otwarcia własnej cukierni. W spotkaniu udział wezmą: Natalia Sitarska i Łukasz Smoliński z bloga Tasteaway (właściciele warszawskiej cukierni butikowej Deseo), Laura Osęka - autorka i kolekcjonerka książek kucharskich, która prowadzi bloga Taste Book, Agnieszka Czeluśniak z bloga Pattravel oraz Małgorzata Kalemba-Drożdż, autorka książek i bloga Trochę Inna Cukiernia.
WIĘCEJ O SPOTKANIU Z BLOGERAMI

FORMA DLA MISTRZA Połączyliśmy dobre z dobrym, czyli prenumeratę naszego czasopisma„Mistrza Branży”, które pisze m.in. o tym, jak produkować żywność bezpieczną dla zdrowia konsumenta, z uniwersalną formą wypiekową, odpowiednią do chleba na kwasie
WIĘCEJ O AKCJI FORMA DLA MISTRZA



JAK DOSTAĆ SIĘ NA STREFĘ MISTRZA BRANŻY?
Zaproszenie na BAKEPOL

Do 10 września wyślij do nas mail na adres: redakcja@mistrzbranzy.pl,
w tytule wpisując "BAKEPOL z Mistrzem Branży". W odpowiedzi przekażemy zaproszenie
z instrukcją jego aktywacji na stronie organizatora targów.

 

Przyjedź, zobacz, przekonaj się na własne oczy i podziel się swoją opinią.


Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji