...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Pamiętaj o Strefie Mistrza Branży!

Wszystko zapięte na ostatni guzik. Nasza redakcja odlicza dni do wyjazdu na targi BAKEPOL w Krakowie, gdzie wspólnie z rewelacyjnymi piekarzami i cukiernikami rozkręcimy strefę rzemiosła i inspiracji – Strefę Mistrza Branży. Podsumujmy, co dla Was przygotowaliśmy i dlaczego warto być z nami 12-14 września.

Jak duży potencjał kryje w sobie rzemieślnicze piekarstwo i cukiernictwo? Jakie nowe idee dochodzą do głosu w branży? Co może nas jeszcze nas pozytywnie zaskoczyć? Dołącz do Strefy Mistrza Branży i zobacz nowe możliwości rozwoju rzemiosła w piekarstwie oraz cukiernictwie.

 



 
STREFA MISTRZA BRANŻY
„Rzemiosło 2.0. Nowe idee, dawne technologie, niepowtarzalne smaki”


KIEDY: 12-14 września 2019 r.
GDZIE: Targi BAKEPOL, hala Dunaj, stoisko nr 91
ADRES: Międzynarodowe Centrum Targowo-Kongresowe EXPO Kraków, ul. Galicyjska 9


 

POKAZY MISTRZÓW I PASJONATÓW. Codziennie od 10.15 do 16.30 (albo i dłużej!) będziemy wypiekać chleby, dekorować w nieszablonowy sposób, próbować nowych smaków. Odkryjemy pradawne i ekologiczne ziarno w piekarstwie, a także sięgniemy drzew, by tworzyć innowacyjne produkty. Sprawdzimy, jak ułatwić pracę w rzemieślniczej piekarni/cukierni przy użyciu RECEPTORA 2.0. (wagi połączonej z komputerem). Rozszerzymy asortyment wyrobów z dodatkiem słodów Viking Malt, smakując przy tym wyśmienitego kwasu chlebowego! SPRAWDŹ PROGRAM POKAZÓW  

KSIĄŻKI. Nie wyobrażamy sobie życia (ani Strefy Mistrza Branży) bez książek! Dlatego w czwartek premierę targową będzie miała najnowsza antologia „Majstersztyk chleba” pod red. Piotra Goszczyckiego. Kolejną nowość zaplanowaliśmy w sobotę – wraz z Laurą Osęką pojawi się jej świeżo wydana książka kulinarna „Forma obfitości” (wyd. Publicat). Również w sobotę na Strefie będzie dostępna książka Małgorzaty Kalemby-Drożdż pt. „Smakowite drzewa” (wyd. Pascal). WIĘCEJ O KSIĄŻKACH W STREFIE MISTRZA BRANŻY

SPOTKANIE Z BLOGERAMI –  NA TROPACH SMAKU. Po kilku dniach wypiekania, dekorowania i smakowania zapraszamy na sobotnie spotkanie z blogerami „Na tropach smaku”. Porozmawiamy o podróżach, które rozszerzają horyzonty smakowe, inspirują do prowadzenia bloga, pisania książek czy otwarcia własnej cukierni. W spotkaniu udział wezmą: Natalia Sitarska i Łukasz Smoliński z bloga Tasteaway (właściciele warszawskiej cukierni butikowej Deseo), Laura Osęka - autorka i kolekcjonerka książek kucharskich, która prowadzi bloga Taste Book, Agnieszka Czeluśniak z bloga Pattravel oraz Małgorzata Kalemba-Drożdż, autorka książek i bloga Trochę Inna Cukiernia.
WIĘCEJ O SPOTKANIU Z BLOGERAMI

FORMA DLA MISTRZA Połączyliśmy dobre z dobrym, czyli prenumeratę naszego czasopisma„Mistrza Branży”, które pisze m.in. o tym, jak produkować żywność bezpieczną dla zdrowia konsumenta, z uniwersalną formą wypiekową, odpowiednią do chleba na kwasie
WIĘCEJ O AKCJI FORMA DLA MISTRZA



JAK DOSTAĆ SIĘ NA STREFĘ MISTRZA BRANŻY?
Zaproszenie na BAKEPOL

Do 10 września wyślij do nas mail na adres: redakcja@mistrzbranzy.pl,
w tytule wpisując "BAKEPOL z Mistrzem Branży". W odpowiedzi przekażemy zaproszenie
z instrukcją jego aktywacji na stronie organizatora targów.

 

Przyjedź, zobacz, przekonaj się na własne oczy i podziel się swoją opinią.


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji