...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Spotkanie z Leonardo di Carlo - gwiazdą włoskiego cukiernictwa

Zapraszamy do udziału w wyjątkowym i inspirującym wydarzeniu w Akademii Mistrza. Bohaterem pierwszego z cyklu spotkań z gwiazdami światowego cukiernictwa będzie Leonardo di Carlo. Spotkanie odbędzie się 18 listopada br. w Iławie.

Ten znany Mistrz włoskiej sztuki cukierniczej, podzieli się z uczestnikami swoimi doświadczeniami i przełomowymi pomysłami.

Leonardo di Carlo:
- Wybitny włoski cukiernik, laureat wielu ważnych konkursów, charyzmatyczny mistrz i wielki promotor cukiernictwa.
- Tworzy własne pomysły na ciasta i desery z prawdziwie naukową precyzją, w oparciu o tradycyjną, włoską szkołę cukierniczą.
- Prawdziwy alchemik wśród cukierników – twórca zaawansowanego technologicznie laboratorium, w którym gromadzi wiedzę o cukiernictwie i szkoli profesjonalistów.
- Autor słynnego „Tradizione in Evoluzione” – bestsellerowego podręcznika, bogatego w interesujące przepisy cukiernicze opatrzone autorskimi komentarzami.
- Juror kulinarnych programów telewizyjnych na włoskim kanale RAI2.
- Jego wiedza i doświadczenie, prezentowane w przyjazny i interesujący sposób, pomogły wielu cukiernikom w doskonaleniu ich umiejętności i przyczyniły się do osiągnięcia przez nich sukcesu.

Korzyści dla uczestnika:
- Udział w prestiżowym spotkaniu branżowym, które jest przeznaczone dla elitarnego grona najlepszych polskich cukierników.
- Bogata formuła składająca się z wykładu, warsztatów cukierniczych oraz uroczystej kolacji pełnej niespodzianek.
- Możliwość bezpośredniej rozmowy ze znanym mistrzem, wymiany doświadczeń ludzi z branży.
- Okazja sprawdzenia precyzyjnych, nowatorskich technik przygotowywania ciast i deserów.
- Sposób na pozyskanie inspiracji i rozwój własnego biznesu.

Kiedy: 18 – 19.11.2015
Gdzie: Grand Hotel Tiffi Iława *****
Cena: 1890 zł/os.
Kontakt:
Jacek Zięba
e-mail: jacek.zieba@bunge.com
tel: 606802949

http://www.akademiamistrza.pl/warsztat-mistrza/events/spotkanie-z-gwiazda-wloskiego-cukiernictwa-leonardo-di-carlo/

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji