...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Akademia Słodka Pasja, materiał promocyjny

Sztuka dekorowania z Agnieszką Gajdanowicz

Akademia Słodka Pasja zaprasza na szkolenia z mistrzynią kwiatowych kreacji z cukru, Agnieszką Gajdanowicz. W marcu dekoratorka tortów poprowadzi dwa kursy z tworzenia magnolii i róży z masy cukrowej oraz kurs dla zaczynających przygodę ze stylem angielskim.

Agnieszka Gajdanowicz – dekoratorka tortów, zwyciężczyni konkursu Wystawa Tortów Okolicznościowych Expo Sweet 2011. Specjalizuje się w tworzeniu kwiatów z masy cukrowej, a jej nauczycielem był Alan Dunn, jeden z największych ekspertów w tej dziedzinie.

SZKOLENIE I

Magnolia
Termin: 14.03.2015 r., godz. 10-18.00
Cena: 700 zł brutto

SZKOLENIE II
Róża
Termin: 15.03.2015 r., godz. 10-18.00
Cena: 700 zł brutto

SZKOLENIE III

Dekorowanie tortów dla początkujących
Termin: 20.03.2015 r., godz. 10-18.00
Cena: 490 zł brutto


Miejsce szkolenia:
Akademia Wolnego Czasu, ul. Szpitalna 17a, Opole
akademiaslodkapasja@wp.pl
tel. 513 576 385
fb: akademiaslodkapasja

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji