...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Wznieś się na wyżyny lukru królewskiego z Justyną Majewską

Gotowi do wiosennego maratonu? To będzie intensywny bieg na same wyżyny! Przez 4 dni i 8 godzin każdego dnia Justyna Majewska pokaże jak osiągnąć szczyt umiejętności dekoratorskich!

Zapraszam odważne osoby na słodką wyprawę w świat wyżyn lukru królewskiego. Naukę z dala od zgiełku miasta w pięknej górskiej panoramie. Przez 5 dni w niemal zamkniętym gronie dzielić będziemy swoją pasję. Najpiękniejsze słodkie dekoracje będą powstawać każdego dnia przez 8 godzin pod okiem mistrzyni specjalizacji - Justyny Majewskiej. 

Program szkolenia

1 dzień: "Kobieta w ogrodzie"

Wykonanie z lukru postaci kobiety. Omówienie kolejnych faz wylewania lukru, jego gęstości i zastosowania. Miniaturowe róże wykonane w 3 różnych technikach, bukiety i kompozycje kwiatowe.

 

 

Drugi dzień: "Tort zielony"

Dwie różne techniki dekoracji Royal Icing - zaawansowany Oriental string work, Extension work.

 

 

Trzeci i czwarty dzień: "Tardis"

Zaawansowany trój warstwowy tort panelowy. W tym - projektowanie tortu przestrzennego, odlewanie dużych powierzchni z lukru, filigranowe panele, łączenie elementów.

 

 

Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikaty uczestnictwa, zabiorą ze sobą wiedzę i wykonane własnoręcznie pracę.

UWAGA! 14.08. 2017 (poniedziałek) zaplanowany jest dodatkowy dzień szkolenia: podstawy lukru dla osób, które chcą wziąć udział w całości, lecz nie posiadają dużego doświadczenia z lukrem. Płatny oddzielnie.

Informcje praktyczne:

Ilość miejsc na szkolenie 8 (noclegowych 10). Pokoje w domku są 2 i 3 osobowe. Czas rezerwacji miejsc do końca maja. Rezerwacja ważna tylko przy wpłacie zaliczki.

Royal Icing z Justyną Majewską

Czas: 15.08-20.08.2017r

Miejsce: Karpacz

Koszt: całość szkolenia wraz z noclegiem na 5 dni: 1750 zł/os (bez posiłków)

Więcej informacji: https://www.facebook.com/JustynaMajewskaHagen/

Kontakt z organizatorem: justynamajewska098@gmail.com

Bieżące wydanie czasopisma

Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji