...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Akademia Słodka Pasja, materiał promocyjny

Dekorowanie tortów z Barbarą Regini

Już w czerwcu odbędą się dwa szkolenia ze światowej sławy włoską dekoratorką tortów Barbarą Regini znaną jako Barbie lo schiaccianoci.

Barbara Regini ukończyła artystyczną szkołę ze specjalizacją w dekorowaniu i rzeźbieniu, a także Uniwersytet w Mediolanie pod kontem restauratorstwa.
Jej figurki są wyjątkowe, potrafi uchwycić nimi idealne i unikatowe momenty, niczym fotograf na zdjęciu. Uwielbia również nadawać swoim tortom ukryte znaczenie. Jej interpretacja „Mona Lisy” nazwana „SugarLisa” została wybrana jako jedna z 300 interpretacji obrazu opublikowanych w książce „Mona Lisa Reimagined” autorstwa Erika Maell'a. Jej prace były prezentowane również w „Italian Cuisine”, „Corriere della Sera” oraz katalogu Arketipo.
Była również gościem w programie „The Cakes Toni Masterclass" (razem z Toni'm Brancatisano).

SZKOLENIE I
Termin: 20.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

 

SZKOLENIE II
Termin: 21.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

  

Organizator:
Akademia Słodka Pasja
Więcej informacji:
akademiaslodkapasja@wp.pl
tel. 513 576 385
fb: Słodka Pasja - Akademia Słodkich Dekoracji

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji