...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Akademia Słodka Pasja, materiał promocyjny

Dekorowanie tortów z Barbarą Regini

Już w czerwcu odbędą się dwa szkolenia ze światowej sławy włoską dekoratorką tortów Barbarą Regini znaną jako Barbie lo schiaccianoci.

Barbara Regini ukończyła artystyczną szkołę ze specjalizacją w dekorowaniu i rzeźbieniu, a także Uniwersytet w Mediolanie pod kontem restauratorstwa.
Jej figurki są wyjątkowe, potrafi uchwycić nimi idealne i unikatowe momenty, niczym fotograf na zdjęciu. Uwielbia również nadawać swoim tortom ukryte znaczenie. Jej interpretacja „Mona Lisy” nazwana „SugarLisa” została wybrana jako jedna z 300 interpretacji obrazu opublikowanych w książce „Mona Lisa Reimagined” autorstwa Erika Maell'a. Jej prace były prezentowane również w „Italian Cuisine”, „Corriere della Sera” oraz katalogu Arketipo.
Była również gościem w programie „The Cakes Toni Masterclass" (razem z Toni'm Brancatisano).

SZKOLENIE I
Termin: 20.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

 

SZKOLENIE II
Termin: 21.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

  

Organizator:
Akademia Słodka Pasja
Więcej informacji:
akademiaslodkapasja@wp.pl
tel. 513 576 385
fb: Słodka Pasja - Akademia Słodkich Dekoracji

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji