...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kandy, materiał promocyjny

Trzeci medal dla Kandy

To już trzeci Medal Europejski dla nadzień cukierniczych Lauretta piotrkowskiej firmy. Po raz kolejny doceniono najwyższą jakość, europejskie standardy produkcji oraz coraz bardziej widoczną obecność na zagranicznych rynkach.

Medal Europejski to nagroda przyznawana przez Business Center Club, największą w Polsce organizację zrzeszającą indywidualnych pracodawców. Komisja weryfikacyjna złożona z wybitnych ekspertów, przyznaje wyróżnienia firmom, które są członkami BCC. Współorganizatorem konkursu jest Europejski Komitet Ekonomiczno-Społeczny w Brukseli, organ doradczy UE, dzięki czemu konkurs ma międzynarodowy charakter.



Nagrodą tą wyróżniane są marki z potencjałem rozwojowym, posiadające odpowiednie licencje oraz patenty, a także silnie obecne na europejskich rynkach. Przyznanie kolejnego Medalu Europejskiego nadzieniom Lauretta jest potwierdzeniem, że spełniają one wszystkie powyższe kryteria, dzięki czemu grono klientów stale się powiększa. Nowe kierunki eksportowe to m.in. Litwa, Grecja, Włochy, Finlandia i Rosja.

Lauretta to linia termostabilnych nadzień owocowych i kremowych przeznaczonych do wykorzystania w cukiernictwie. W ofercie jest kilkanaście smaków a także żele dekoracyjne (glazury). Nadzienia dostępne są w dwóch wariantach: wiadrach po 12 kg oraz w mniejszym, jednokilogramowym opakowaniu w formie rękawa cukierniczego Rengo. To innowacyjne rozwiązanie dedykowane jest małej gastronomii, sektorowi HORECA i indywidualnemu odbiorcy. Rengo posiada wymienne tylki do nadziewania, wypełniania czy dekorowania, jest prosty w użyciu i wygodny.

Wśród kilkunastu różnych smaków Lauretty, nowością jest nadzienia o smaku kremu włoskiego, które powstało na bazie popularnego we Włoszech crema pasticcera.

www.laureta.eu

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji