...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Valrhona startuje z cukierniczą szkołą online

Valrhona - znany francuski producent czekolady premium - zaprasza cukierników i szefów kuchni do nauki online. Firma daje szansę tym, którzy nie mogą podróżować, na wzięcie udziału w prezentacjach ekspertów z całego świata.

Szkolenia w dziedzinie czekolady i wypieków w ramach L’École Valrhona przeprowadzą m.in. Ginger Elizabeth, Greg Mindel, Anaïs Galpin, Guillaume Roesz, Derek Poirier, Sarah Tibbetts. Odbędzie się sześć 90-minutowych szkoleń, każde w innym temacie. Szefowie kuchni będą prowadzić pokazy na żywo z cukierni Valrhona na Brooklynie i odpowiadać na pytania uczestników. Ci, którzy nie będą mogli wziąć udział w pokazach na żywo, będą mogli skorzystać z zarejestrowanych nagrań. Zajęcia będą prowadzone na platformie Zoom. W cenie szkoleń uczestnicy otrzymają książki kucharskie i zniżki na produkty Valrhony. Profesjonalne doświadczenie uczestników nie jest wymagane, ale podstawowa znajomość technik cukierniczych będzie bardzo pomocna.

 


Tematyka prezentacji:

  • makaroniki z Ginger Elizabeth

  • smaki i wariacje viennoiseries z Gregiem Mindelem

  • tarty z nowoczesnym twistem z Guillaume Roeszem

  • ewolucja ciasta z Sarah Tibbetts 

  • wegańskie cukiernictwo z Anaïs Galpin

  • czekoladowe smakołyki z Derekiem Poirierem


Pierwsze zajęcia startują 26. maja. Poszczególne szkolenia różnią się cenowo - od 35 USD do 49 USD. Zainteresowani mogą się rejestrować na stronie internetowej Valrhony.

źródło: KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania. Zapraszamy do lektury.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji