Targi odbędą się w dniach 16-18 kwietnia w godz. 10-17 w Warszawie przy ul. Odlewniczej 4a. Targi HERT organizowane są po raz siódmy.
Z roku na rok impreza ta przyciąga coraz więcej piekarzy, cukierników a także właścicieli punktów gastronomicznych. Oferta HERT poszerza bowiem swój asortyment wchodząc z nowymi konceptami do branży gastronomicznej. Chodzi tu o koncept croustwich – system szybkiego przygotowywania świeżej kanapki oraz wyposażenie i aranżacja sklepów. W tym roku zostanie przeprowadzony konkurs polegajacy na wyborze najlepszej aranżacji sklepu przygotowanej przez HERT.
Ogromną zaletą każdej z edycji targów HERT jest niewątpliwie sposób, w jaki prezentowane są maszyny, urządzenia i technologie. Przybywa też maszyn, urządzeń i akcesoriów, które prezentowane są w szczególny sposób – w czasie pracy, podczas pokazow praktycznych, tj. przez wszystkie trzy dni Targow odbywa się produkcja piekarnicza i cukiernicza w naszej pokazowej piekarni.
Każdy etap przygotowania ciasta, jego formowania, pieczenia lub smażenia, dekorowania czy też krojenia odbywa się na żywo.
Targi HERT to nie tylko prezentacja maszyn i urządzeń, wymiana zawodowych doświadczeń czy okazja na tańsze, promocyjne zakupy. To także źródło cennej fachowej wiedzy teoretycznej. O tym jak skutecznie i efektywnie, a jednocześnie w prosty sposób zarządzać sprzedażą. W programie są także wykłady dotyczące technik sprzedaży w sklepie, komunikacji z klientem oraz aspektów koniecznych do uwzględniania w projektowaniu punktów sprzedażowo – produkcyjnych. I In. patrz program…
Na targach HERT nie zabraknie gości zagranicznych, którzy jak co roku, służą naszym Klientom radą, wiedzą i doświadczeniem.