Szkolenie przeznaczone dla osób planujących otworzyć lodziarnię
Program szkolenia:
- Lody z automatu, czy to na prawdę najprostszy biznes lodowy?
- Najlepsze miejsce na lodowy biznes
- Czego potrzebujesz, aby otworzyć lodziarnię? Czy wystarczy 3 m2 ?
- Jak dobrać odpowiednią maszynę
- Co jeszcze dołączyć do oferty, aby wzbogacić wybór i zwiększyć zyskowność
- Produkty do lodów z automatu typu soft, świderek, jogurt mrożony – jakie wybrać?
- Lody owocowe na bazie owoców? Czy to możliwe?
Termin:
szkolenie jednodniowe 14 marca 2020 (sobota) w godzinach 10-16
Miejsce:
Vegagastro
Ul. Miedziana 8, Włynkówko, 76-200 Słupsk
Ilość miejsc ograniczona
Zapisy przyjmowane są po odesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego na email: iwona@vegagastro.pl