...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Złote Widelce 2023

W dniu 27.04.2023 odbyła się Wielka Gala XII edycji Konkursu Polska od kuchni podczas której wręczone najlepszy restauracjom w Polsce nagrody Złote Widelce.

Wręczono również po raz drugi godła promocyjne CHEFS CHOICE. Nagroda jest przyznawana przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich i Fundacji WIP firmom z sektora HoReCa potwierdzającą wysoką jakość oferowanych produktów.
Kapituła Konkursu przyznała również wybitnym kucharzom – autorytetom w środowisku 3 zaszczytne tytuły ARCYMISTRZ SZTUKI KULINARNEJ.

Lista nagrodzonych


SCHEFS CHOICE
1.WOŁOWINA I WIEPRZOWINA DŁUGODOJRZEWAJĄCA SOKOŁÓW
2. NATURLNA WODA MINERALNA MUSZYNIANKA
3. NALEWKI STAROPOLSKIE KAROL MAJEWSKI I S-KA
4.TŁOCZNIA SOKÓW Z OWOCÓW WARZYW I ZIÓŁ WIATROWY SAD
5.MANUFAKTURA WIN OWOCOWYCH DiWine 6.LEGACY POLAND WÓDKA ŻYTNIA Z PIGWĄ POLISH DRY GIN

ARCYMISTRZ SZTUKI KULINARNEJ
WIESŁAW BOBER szef kuchni restauracji WZORCOWNIA
GIANCARLO RUSSO organizator ARTE CULINARIA ITALIANA
YUSUF KALESHIA – szef kuchni restauracja CURRY KING

ZŁOTE WIDELCE WYRÓŻNIENIA SPEJALNE
1.SZEF KUCHNI ROKU 2023 PIOTR DOMAŃSKI RESTAURACJA HORIZON HOTEL HOLIIDAY INNN GDAŃSK
2.SZEF KUCHNI TRADYCYJNEJ W NOWOCZESNEJ ODSŁONIE IRENEUSZ KONIUSZEK RESTAURACJA REFEKTARZ ZAMEK RYN
3.SZEF KUCHNI JUTRA MARIUSZ DĄBAŁA RESTAURACJA CARSKA BIAŁOWIEŻA
4.IMPREZA KULINARNA ROKU 2022 ,,SYLWESTER KUCHARZY I SZEFÓW KUCHNI ” STOWARZYSZENIE KUCHARZY POLSKICH
5. MANAGER ROKU 2023 W GASTRONOMII W POLSCE KATARZYNA CIENKA RESTAURACJA KUŻNIA SMAKÓW ZŁOTY STOK
6.FIRMA CATRINGOWA ROKU 2023 W POLSCE TOMKAJ GUSTO CATERING PRUSZKÓW
7.CATERING DIETETYCZNY ROKU 2023 ZDROWA 5 CATRING
8.CUKIERNIA i LODZIARNIA ROKU 2023 W POLSCE CIASTKARNIA PASTICCERIA MIGNON WARSZAWA
9.RESTAURACJA RYBNA ROKU 2023 W POLSCE RESTAURACJA RYBAŚKA KOSZELEWY
10.OGÓLNOPOLSKA AMBASADA DZICZYZNY RESTAURACJA LIZAWKA POZNAŃ
11.ODKRYCIE GASTRONOMICZNE ROKU RESTAURACJA KUŹNIA SMAKÓW ZŁOTY STOK
12.LODZIARNIA ROKU 2023 W POLSCE LODY KOSMOS GALAKTYKA SMAKU. WARSZAWA

LAUREACI TOP MARKA ZŁOTEGO WIDELCA
1.RESTAURACJA MIODOWA KORONA HOTEL OSTROŁEKA
2,RESTAURACJA ZAJAZD PLAN WOLBÓRZ
3.RESTAURACJA MONTE CARLO KIELCE

LAUREACI ZŁOTYCH WIDELCÓW

KUCHNIA AUTORSKA
1.RESTAURACJA SCORIA BYDGOSZCZ
2.DioGo’s SEAFOOD, MEAT & WINE WARSZAWA

KUCHNIA POLSKA
3.RESTARACJA PLACEK I SKÓRKA BRZESZCZE
4.RESTAURACJA LOFT GOSTYŃ
5.RESTAURACJA ŚWIĘTOSZEK TARTUFFE WARSZAWA
6.RESTAURACJA ALCHEMIK TOMASZÓW MAZOWIECKI

RESTAURACJA HOTELOWA
7.RESTAURACJA ZŁOTY GROŃ ISTEBNA
8.RESTAURACJA ADRIA RUDA ŚLĄSKA
9.RESTAURACJA BUKOVA ISTEBNA
1O.RESTAURACJA LUNA SOL JÓZEFÓW
11.RESTAURACJA PAŁAC WARLITY OLSZTYNEK
12.RESTAURACJA MIODOWA DZIERŻONIÓW
13.RESTAURACJA POLSKA AIRPORT HOTEL OKĘCIE WARZAWA
14.RESTAURACJA BESKIDZKA 40 SZCZYRK
15.RESTAURACJA ATRIUM STARACHOWICE
16.RESTAURACJA HOTEL DWÓR ELIZY DŁUGOPOLE ZDRÓJ

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
17.RESTAURACJA ZIELONA GÓRKA PABIANICE
18.PIZZERIA BELLA NAPOLI SPAGHETTERIA CRESCENZO ROSSI WARSZAWA
19.TRATTORIA DOLCE VITA BYDGOSZCZ
2O.RESTURACJA MILANOVO WARSZAWA
21.RESTAURACJA TAORMINA OŚWIĘCIM
22.RISTORANTE OSTERIA LE BOTTI TYCHY
23.RESTAURACJA DZIURKA OD KLUCZA WARSZAWA

KUCHNIA EUROPEJSKA
24.RESTAURACJA SZEROKA No. 9 TORUŃ
25.RESTAURACJA DOTYCHCZAS TYCHY

KUCHNIA REGIONALNA
26.RESTAURACJA ENKLAWA BIAŁYSTOK
27.PYSZNE BISTRO SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA PO ŚĄSIEDZKU BISZTYNEK

RESTAURACJE DOMY WESELNE
28.SALA BANKIETOWA GRACJA BĄDKOWO

 

Organizatorem konkursu o Złoty Widelec była Fundacja WIP.
Gospodarzem uroczystości był AIRPORT HOTEL OKĘCIE.
PATRONAT MEDIALNY na projektem objęły portale gastronomiczne PAPAJ,NEWS GASTRO oraz magazyny Restauracja, Hotelarz, Poradnik Restauratora, Szef Kuchni, Biznes Restaurację & Catering, Redakcja Mistrza Branży oraz Przegląd Piekarski i Cukierniczy.
Patronat objęła również telewizja WIP Współpraca przy konkursie WIP BUSINESS CLUB.
PARTNERZY GŁÓWNI TO MUSZYNIANKA I GRUPA DE LUXE.
PARTNERZY GALI TO: firma BUKAT, Fanex, M i M Rnik, Wiatrowy Sad, EJO – wędliny naturalne, PIGWONIADA, Marka DILMAH. Marka SAQUELLA, Marka DiWine, Marka LEGACY, Nalewki Staropolskie Karol Majewski i spółka.
Patronat merytoryczny Stowarzyszenie Euro Taques Polska, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji