...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Odszedł prof. dr hab. Zygmunt Ambroziak

4 czerwca 2013 r. w wieku 74 lat odszedł prof. dr hab. Zygmunt Ambroziak – człowiek, który przyczynił się do rozwoju oraz unowocześnienia polskiej branży piekarsko-cukierniczej. Ceremonia pogrzebowa odbędzie się 10 czerwca br. o godzinie 14.30 w kościele pw. św. Karola Boromeusza na Powązkach w Warszawie.

Prof. dr hab. Zygmunt Ambroziak ukończył Wydział Technologii Żywności SGGW w Warszawie oraz Moskiewski Instytut Przemysłu Spożywczego. Studia podoktoranckie odbył w Amerykańskim Instytucie Piekarstwa.

Przez wiele lat pełnił funkcję dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego. W 1995 r. otrzymał prestiżową nagrodą niemieckiej Fundacji Eberharda Paecha za wybitne osiągnięcia naukowe w obszarze technologii piekarskich i udane wysiłki na rzecz poprawy jakości pieczywa w Polsce. W 2001 r. Międzynarodowe Stowarzyszenia Nauki i Technologii Zbóż (International Association for Cereal Science and Technology) przyznało mu najwyższą swoją nagrodą – Medal Fredricha Schweitzera.

W swoim dorobku profesor Zygmunt Ambroziak ma liczne publikacje. Jest autorem i współautorem ponad 200 artykułów i książek, w tym cyklu książek z zakresu technologii piekarstwa i ciastkarstwa oraz na temat zabezpieczenia zdrowotnego w produkcji piekarsko-ciastkarskiej.

10 czerwca br. w kościele pw. św. Karola Boromeusza na Powązkach w Warszawie (ul. Powązkowska 14) odbędzie się ceremonia pogrzebowa.


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji