Aerograf to narzędzie, które pozwala niezwykle precyzyjnie dopracować dekoracje na torcie. Trzeba jednak umieć się nim posługiwać, tak jak to robi Marielly Parra. Mistrzyni zdradzi sekrety swojej pracy podczas Cake Festival Poland - zapisz się na kurs już teraz!
Podobne artykuły
Kto wygrał wejściówki na Cake Festival Poland 2017?Cake Festival Poland pełen serca dla małego SzymonkaCake Festival Poland: Szał, show i genialni polscy dekoratorzy tortów w Katowicach!Prócz nauki modelowania twarzy i mimiki figurek oraz kursu tworzenia cukrowego hibiskusa, podczas Cake Festival Poland uczestnicy będą mogli również spróbować swoich sił w pracy z aerografem na warsztatach zamkniętych prowadzonych przez specjalistkę od airbrusha - Marielly Parra. Wenezuelska dekoratorka mieszka na stałe w Hiszpani, gdzie prowadzi pracownię szkoleniową Ponquecitos and Cakes.
Podobnie jak w przypadku pozostałych szkoleń, odbędzie się ono w sali hotelu Novotel w Katowicach tuż obok Międzynarodowego Centrum Kongresowego, gdzie odbywa się Cake Festival Poland. W cenie kursu każdy uczestnik otrzyma karnet na festiwal oraz zapewniony zostanie poczęstunek podczas szkolenia.
Każdy uczestnik będzie miał zapewnione narzędzia i materiały do wykonania kursu. Do wyboru dwie opcje :
kurs z własnym aerografem koszt 790 zł
kurs z możliwością zakupu aerografu w promocyjnej cenie - 790 zł + 300 zł/aerograf/
Uwaga! Ilość miejsc ograniczona.
Zgłoszenia na mail d.klachacz@cakefestivalpoland.com
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: k.jakimowicz@cakefestivalpoland.com
Kurs pracy z aerografem
Prowadząca: Marielly Parra
Data i godz.: 22.10.2016 godzina 9-17
Miejsce: Novotel Katowice Centrum, Al. Roździeńskiego 16
Cena: kurs z własnym aerografem 790 zł
kurs z możliwością zakupu aerografu w promocyjnej cenie - 790 zł + 300 zł/aerograf/
Pozostałe szkolenia >>
Cake Festival Poland >>
Kurs modelowania i mimiki twarzy postaci Disney’a
Prowadząca: Maria Genna MG Sugarcake
Data i godz.:
22.10.2016, 13.00-18.00 lub
23.10.2016, 9.00-14.00
Miejsce: Novotel Katowice Centrum, Al. Roździeńskiego 16
Cena: 590 zł
Kurs tworzenia cukrowego hibiskusa
Prowadząca: Jarka Sipkova
Data i godz.:
23.10.2016, 9.00-14.00
Miejsce: Novotel Katowice Centrum, Al. Roździeńskiego 16
Cena: 490 zł
Kup bilet na Cake Festival Poland >>