...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Jesień pod znakiem francuskich deserów

Monodeserami, nowoczesnymi tortami i kuszącymi makaronikami zacznie się jesienny sezon szkoleniowy w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. A wszystko to za sprawą doświadczonych cukierników Michała Iwaniuka oraz Thierry Ayela. Pierwsze szkolenie 26-27 września. Serdecznie zapraszamy!

Wszystkich miłośników nowoczesnego cukiernictwa francuskiego opartego na rzemieślniczym fachu zapraszamy na dwudniowe szkolenia z mistrzami smaku i finezji! Już pod koniec września Michał Iwaniuk, mistrz czekolady (na co dzień szef cukierni w Hotel Airport Okęcie), zdradzi Wam arkana tworzenia modnych deserów rodem z Francji. Z kolei na początku października czekają Was niezapomniane lekcje z niestandardowych tortów i prawdziwych makaroników, które zaprezentuje nie kto inny, tylko Thierry Ayel!

MONOPORCJE (ekskluzywne desery)

Termin: 26-27 września (pn-wt)
Godz.: 8.00-16.00
Cena: 849 zł

Prowadzący: Michał Iwaniuk

PROGRAM SZKOLENIA:

1. pate choux z kremem jagodowym i wanilią
2. torcik bezglutenowy z cremeux Earl Grey
3. donut z galaretką śliwkową
4. mus biała czekolada/mango/limonka
5. ciemna czekolada/banan/muscavado/marakuja
6. chuntill pistacjowy z ziemią czekoladową
7. karmel z paloną białą czekoladą i brusznicą
8. tarta migdałowa z karmelem i musem czekoladowym
9. dacquoise z ziarnem kakaowca i cremeux mleczna czekolada

 

NOWOCZESNE TORTY i FRANCUSKIE MAKARONIKI

Termin: 10-11 października (pn-wt)
Godz.: 8.00-16.00
Cena: 749 zł

Prowadzący: Thierry Ayel

PROGRAM SZKOLENIA

1. Tort z ciemną czekoladą lawendową z kozim serem i morelą
2. Tort „Miroir” z białą czekoladą, różą i malinami
3. Makaroniki

 

Podczas szkolenia zapewniamy:

1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. surowce
3. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na obiad

Liczba miejsc ograniczona.

Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesław Kucia, Lublin, ul. Zemborzycka 59F

ZAPRASZAMY!

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji