...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Zielona Budka Master Challenge – eliminacje zakończone!

Znamy już uczestników konkursu Zielona Budka Master Challenge, którzy powalczą o główne nagrody podczas targów Mazury HoReCa 2017. Jest o co walczyć – główna nagroda dla profesjonalistów to 10 000 zł, dla uczniów 3 000 zł!

25 kwietnia br. w akcji zobaczymy 16 uczniów, a dzień później w szranki stanie 14 profesjonalistów z całej Polski! Zadaniem uczestników będzie stworzenie kreatywnego deseru lodowego, którego składnikami są: smak roku lodów Zielona Budka (mascarpone z sosem z owoców leśnych), dodatkowy smak lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produkt mleczny firmy Debic. Sponsorami konkursu są: Zielona Budka, Debic, Gastro Magic Service.

Lista CUKIERNIKÓW zakwalifikowanych do finału konkursu Zielona Budka Master Challenge (26.04.2017)

1. Hotel Tristan Kąty Rybackie – Wiesława Robiega
2. Restauracja Pizzeria Italiana Olsztyn – Grzegorz Gręda
3. Karczma Jana Olsztyn – Marcin Talipski
4. Hotel Spa dr Irena Eris Polanica Zdrój – Przemysław Gryz
5. Dinette Wrocław – Arkadiusz Kruszik
6. A nóż widelec Poznań – Ihor Skibin
7. Czekolada Cafe Warszawa – Ewa Rządkowska
8. Cukiernia Pavlowa Luboń – Mariusz Górecki
9. Airport Hotel Okęcie Warszawa – Marek Bieńkowski
10. Restauracja u Rzeźników Poznań – Jarosław Kin
11. Cukiernia Sowa Bydgoszcz – Mariusz Buritta
12. Restauracja Amber Room Warszawa – Daniel Zawalicha
13. Restauracja Sekretariat Sopot – Tomasz Górniak
14. DoubleTree by Hilton Warszawa – Paweł Łysoń


Lista UCZNIÓW zakwalifikowanych do finału konkursu Zielona Budka Master Challenge (25.04.2017)

1. Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie – Weronika Skiba
2. Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu – Roman Serdiuk
3. Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Wincentego Witosa w Jasińcu – Paulina Sijka
4. Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim – Olga Kowalska
5. Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych w Radzyminie – Norbert Seliwiak
6. Zespół Szkół Zawodowych im. Sandora Petofi w Ostródzie – Michalina Stawiarska
7. Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu, Technikum nr 9 – Magdalena Wypych
8. Zespół Szkół nr 1 im. Jakuba Stefana Cezaka w Zgierzu – Klaudia Budzińska
9. Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących nr 7 w Łomży – Jakub Kozikowski
10. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach – Karolina Pluskwa
11. Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku – Kacper Serafińczuk
12. Augustowskie Centrum Edukacyjne, Zespół Szkół Zawodowych nr 1 w Augustowie – Jacek Krysztopa
13. Zespół Szkół Rolniczych im. Mjr. H. Dobrzańskiego-Hubala w Sokółce – Daniela Jurgielewicz
14. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego, Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Kościelcu – Bartłomiej Brzozowski
15.Zespół Szkół Gastronomicznych, Technikum nr 9 we Wrocławiu – Arkadiusz Mazur
16. Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich w Kołobrzegu – Łukasz Erdmański

Patronat medialny: Mistrz Branży


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji