...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Śniadanie na Targu

    Śniadanie na Targu 0

    Targ Śniadaniowy od końca kwietnia do połowy września zdążył zrobić niemałą furorę w Warszawie. Sprawdziliśmy, co się kryje pod hasłem "zakupy i śniadanie na świeżym powietrzu", którzy producenci pieczywa, słodkich wypieków i lodów pojawiali się co weekend w plenerze i jak oni podsumowali całą imprezę.

    więcej
  • System powłok antyadhezyjnych DIBS

    System powłok antyadhezyjnych DIBS 0

    DuPont Industrial Bakery System (DIBS) to rozwiązanie przygotowane specjalnie dla piekarni przemysłowych. Istotą systemu DIBS jest nanoszenie na blachy i formy piekarnicze wysokiej jakości powłok, które zapewniają odporność na wszystkie składniki ciasta chlebowego podczas wielu cykli piekarniczych.

    więcej
  • Artystyczna cukierkownia

    Artystyczna cukierkownia 0

    Przepis jest prosty. Najpierw trzeba zagotować masę karmelową do odpowiedniej temperatury. Wylewamy ją na kamienny blat i chłodzimy. Barwimy naturalnie. Oddzielamy kolory i wyrabiamy na haku do białości. Mistrz cukiernictwa zna ten stary przepis na słodycze twarde.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe