...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Dni Otwarte Jesień 2012 - Polmarkus

    Dni Otwarte Jesień 2012 - Polmarkus 0

    23-24 października br. firma Polmarkus organizuje IX Dni Otwarte. Prezentacja najnowszych trendów i nowości rynkowych połączono z promocjami oraz ciekawymi wykładami.

    więcej
  • Na Górnym Śląsku działa pierwsza cyfrowa szkoła zawodowa

    Na Górnym Śląsku działa pierwsza cyfrowa szkoła zawodowa 0

    Tydzień po rozpoczęciu nowego roku szkolnego, 10 września br., w trzech szkołach zawodowych na Śląsku pojawiła się mobilna szkoła cyfrowa. 10 tabletów (przenośnych komputerów osobistych) jeździ z nauczycielem zawodu Szymonem Konkolem na zajęcia do Jastrzębia Zdroju, Żor oraz Rybnika.

    więcej
  • Nauczyciel też uczeń

    Nauczyciel też uczeń 0

    Nauczyciele wrócili do szkolnych ławek, ocen i sprawdzianów w Projekcie Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu. Doskonalą swoje umiejętności, aby lepiej przygotować swoich uczniów do pracy w zawodzie.

    więcej
  • Skuteczne doskonalenie produkcji

    Skuteczne doskonalenie produkcji 0

    23 października br. firma LeanQ Team zaprasza do Warszawy na bezpłatne seminarium „Skuteczne doskonalenie produkcji, czyli jak zbudować mapę drogową prowadzącą do doskonałości operacyjnej i wygrać z kryzysem oraz konkurencją". Seminarium jest skierowane do szefów firm oraz współpracujących z nimi szefów działów.

    więcej
  • Cyfrowa szkoła po polsku

    Cyfrowa szkoła po polsku 0

    Można czekać aż nową reformę systemu edukacji zastąpi kolejna nowa reforma. Można czekać na granty UE i papierowe projekty ministerstw. Można czekać na decyzje urzędników, kuratorów i dyrektorów. Można czekać, aż cyfryzację szkoły zawodowej zrobi ktoś za nas… można czekać albo zrobić to samemu…

    więcej
  • Uprawy zbóż w UE: są straty, ale nie ma paniki

    Uprawy zbóż w UE: są straty, ale nie ma paniki 0

    Sierpniowa susza w południowej i wschodniej części Europy spowodowała straty w uprawach zbożowych. W rezultacie KE po raz kolejny obniżyła szacunki tegorocznych zbiorów zbóż w Unii – do 279 mln ton. Mimo to nie grozi nam sytuacja z sezonu 2007/2008.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe