25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Stwórz autorską recepturę na chleb lub słodki wypiek dla turystów odwiedzających nepalską wioskę Syabru Bensi! Podziel się z nami swoimi pomysłami, a być może wypiek oparty na Twojej recepturze, stanie się hitem na najpopularniejszym himalajskim szlaku... Pomóżmy ubogim mieszkańcom wioski poprawić swój byt!
Dziękujemy wszystkim użytkownikom za udział w głosowaniu. W plebiscycie oddano aż 1200 głosów! Sprawdź co redakcja przygotowała dla firm oraz wszystkich zainteresowanych, dzięki którym nasze plebiscyty zdobywają coraz większą popularność...
Sprawdź, jaka jest różnica między oceną organoleptyczną a sensoryczną? Co wpływa na wyniki analizy sensorycznej? Jak zdiagnozować daltonizm smakowy? Ile rozróżniasz barw? Więcej dowiesz się i przetestujesz podczas szkolenia organizowanego przez firmę JARS - 17 kwietnia!
Dlaczego Piotr Koperski nie został mechanikiem? Kto ma płacić za kontrole urzędowe: państwo czy producenci żywności? Jak ograniczyć polepszacze w chlebie? Ile kosztuje lekceważenie odpadów w naszej branży? I najważniejsze pytanie w tym wydaniu, inicjujące dyskusję: jaki jest ideał czystej etykiety?
10 kwietnia zmarł wybitny wielkopolski cukiernik Pan Bogdan Broda.
Uroczystości pogrzebowe związane z odejściem śp. Bogdana Brody odbędą się w sobotę 14 kwietnia.
O czystej etykiecie mówi się dużo. Sęk w tym, że ludzie, używając tego samego pojęcia, myślą czasem o czymś zupełnie innym. Sytuację utrudnia fakt, że w przepisach prawnych nie ma takiego pojęcia.
Jak rozumieć czystą etykietę i jakie są jej granice? Które działania producenta (żywności, dodatków do żywności) są zgodne z jej zasadami, a które naruszają je bezpardonowo? Zapraszamy do dyskusji w portalu i na łamach "Mistrza Branży".