...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Przepis na perfekcyjną „musztardówkę”

    Przepis na perfekcyjną „musztardówkę” 0

    Jeszcze dekadę temu pójście do tej szkoły uważano za osta­teczność. Do „musztardówki” szli tylko ci, którzy musieli. Dziś zgłaszają się gimnazjaliści z czerwonym paskiem na świadec­twie i rozpoczynają naukę od szkoły zawodowej. Nie ma roku, by jej uczniowie nie wygrali jakiejś olimpiady czy ogólnopol­skiego konkursu.

    więcej
  • Fundusze unijne – nie taki diabeł straszny, jak go malują, cz. II

    Fundusze unijne – nie taki diabeł straszny, jak go malują, cz. II 0

    Ważnym ogniwem polskiej gospodarki są mikroprzedsię­biorstwa i małe przedsiębior­stwa. Stanowią one przecież ponad 90% firm w Polsce. Ich sytuacja na rynku nie jest łatwa, w związku z czym, aby zapewnić sobie konku­rencyjność i przetrwać, liczą one na dotacje z funduszy europejskich.

    więcej
  • Tylko 4 dni na kwartalne rozliczenie podatku 0

    Już 20 października mija termin wpłaty zaliczki na podatek dochodowy dla przedsiębiorców, którzy rozliczają się kwartalnie. VAT-owcy, którzy wybrali kwartalny rytm składania deklaracji, mają nieco więcej czasu, bo dla tego podatku termin upływa 27 października.

    więcej
  • Handel: czas na małe sklepy i e-commerce

    Handel: czas na małe sklepy i e-commerce 0

    Od kilku lat dynamicznie zwiększa się udział dyskontów w handlu detalicznym. Eksperci przewidują jednak, że w najbliższych latach najszybciej rosła będzie sieć sklepów o małej powierzchni. Firmy będą też dostosować strategię sprzedaży do rosnącego segmentu e-handlu – informuje newseria.pl

    więcej
  • Minister gospodarki poprawia przepisy podatkowe

    Minister gospodarki poprawia przepisy podatkowe 0

    Ministerstwo Gospodarki chce zmian w Ordynacji podatkowej, które uczyniłyby tę ustawę bardziej przyjazną dla podatnika. W tym celu przygotowało kilkanaście rekomendacji. Wśród nich są m.in. zalecenia, aby wątpliwości prawne interpretować na korzyść podatnika czy zmniejszyć represyjność przepisów karno-skarbowych.

    więcej
  • Problem sukcesji w firmach rodzinnych

    Problem sukcesji w firmach rodzinnych 0

    Potomkowie właścicieli przedsiębiorstw rodzinnych nie garną się do przejmowania biznesów. Okazuje się, że planu sukcesyjnego nie ma 70% firm rodzinnych – czytamy w newseria.pl

    więcej
  • Awangarda na patyku - wywiad z Kubą Walaskiem i Filipem Burdą

    Awangarda na patyku - wywiad z Kubą Walaskiem i Filipem Burdą 0

    Mogli stworzyć każdy produkt, bo dla specjalistów od marketingu i reklamy to żaden problem. Wybrali lody na patyku. Ice Pops to koncept prosty i przej­rzysty, jak opakowania i skład lodów produkowanych w Pracowni Lodziarskiej Burda & Walasek, a jednak jest w nich coś awangardowego.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe