...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Podsumowanie projektu: Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu

    Podsumowanie projektu: Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu 0

    22 listopada br. odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu”, adresowany do osób zajmujących się oświatą zawodową i osób pełniących nadzór nad praktyczną nauką zawodu. W projekcie udział wzięli również piekarze i cukiernicy z województwa lubelskiego.

    więcej
  • Opakowanie aktywne

    Opakowanie aktywne 0

    Nieustający wzrost wymagań konsumentów zmusza producentów żywności do poszukiwania nowych rozwiązań technologicznych gwarantujących wysoką jakość oferowanych przez nich produktów. Symbol tego rozwoju stanowią opakowania aktywne.

    więcej
  • Najcenniejsze 20%

    Najcenniejsze 20% 0

    Masz wrażenie, że Twoja firma nie osiąga maksimum swoich możliwości, że pracownicy nie są efektywni lub że sam zajmujesz się mniej ważnymi sprawami zamiast skupić się na priorytetach? To znak, że musisz chłodno przeanalizować kondycję firmy i określić jej najcenniejsze 20%.

    więcej
  • Sztuka temperowania

    Sztuka temperowania 0

    Temperowanie czekolady jest niezbędne, żeby ograniczyć dojrzewanie tłuszczu, który na powierzchni czekolady daje charakterystyczny "siwy" nalot. Szkopuł w tym, by ten proces przeprowadzić prawidłowo. Sprawdźmy, jak to się robi w warunkach przemysłowych.

    więcej
  • W 2014 r. możliwe pełne odliczenie VAT-u od samochodów osobowych

    W 2014 r. możliwe pełne odliczenie VAT-u od samochodów osobowych 0

    Przedsiębiorcy, którzy nie mogą dziś odliczać VAT-u od zakupu paliwa do samochodów osobowych, a VAT od zakupu samych aut mogą odliczyć tylko w 60%, i to z limitem kwotowym, od przyszłego roku mogą zyskać prawo do pełnego odliczenia. Będzie to jednak możliwe tylko w przypadku, jeśli auta będą używane tylko do celów firmowych.

    więcej
  • Ujarzmić stres

    Ujarzmić stres 0

    Stres - może nas sparaliżować, może też stać się naszym sprzymierzeńcem. Wystarczy nauczyć się nim zarządzać. Sprawdź, która technika będzie dla Ciebie odpowiednia.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe