Bûches de Noël - od Paryża do Krakowa 0
Tradycyjne francuskie rolady podbijają świąteczne stoły na całym świecie. W tym roku pojawiły się też w ofercie krakowskiej Galerii Tortów Artystycznych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Tradycyjne francuskie rolady podbijają świąteczne stoły na całym świecie. W tym roku pojawiły się też w ofercie krakowskiej Galerii Tortów Artystycznych.
więcejChcesz nie tylko zasmakować wypieków/potraw z przepisów, ale także nakarmić swój zmysł estetyczny? Koniecznie zerknij na prace Oli Karmowskiej. Zobacz jak można komponować kadry, dobierać kolory i uwypuklać szczegół.
więcejSkuteczna sieć franczyzowa rozwija się nie tylko przez zwiększanie liczby punktów. Nie osiągnie sukcesu, jeśli nie będzie kreatywna, nie będą pojawiały się w niej ofertowe nowości. Franczyza Fit Cake w przeciągu pół roku wprowadziła na rynek trzy submarki. Teraz startuje z wyjątkowym świątecznym menu.
więcejJak co roku marzymy, aby grudzień, a w szczególności okres okołoświąteczny, był czasem, kiedy miasta i miejscowości zamienią się w śnieżne krainy. Uwiedzieni zimowymi marzeniami, wyobrażamy sobie, jak spacerujemy po rozświetlonych świątecznymi dekoracjami ulicach wśród prószącego śniegu z ciepłym napojem w ręku.
więcejPasjonat starych ksiąg kulinarnych i tradycyjnych receptur, Marcin Przbysz - szef kuchni w restuaracji Epoka, opowiada jak dawniej zastawiano wigilijny stół i jak przenieść ducha dawnych Świąt do współczesnej wersji słodkości i potraw.
więcejPolska żywność od dawna uchodzi za zdrową i naturalną... ale teraz to oficjalne. Rośnie liczba producentów, którzy mogą pochwalić się certyfikatem BIO. Na początku 2022 roku zmieniają się unijne przepisy, więc łatwiej będzie uzyskać dane o producentach.
więcejJuż za kilka dni rusza plebiscyt organizowany przez Akademię Tortu. Kto zostanie szkoleniowcem i osobowością roku? Zgłoś swój udział, zgarniaj nagrody i zyskaj jeszcze większy rozgłos!
więcej